Egyéni és kiscsoportos angolórák online eszközökön (Skype vagy Zoom)

A Szentendre English Center személyre szabott nyelvoktatást és nyelvvizsga-felkészítést biztosít, online eszközökön, kiváló angoltanárok vezetésével. Angoltanáraink időbeosztásától függően, egyénileg egyeztetett időpontban tudjuk vállalni az online angolórákat. Az online tanulással időt és üzemanyagot is megtakarítunk, és bárhonnan tanulhatunk. Az órákon a Skype vagy  Zoom rendszert használjuk, ami lehetőséget ad a tananyag, prezentációk, videók megosztására, az internet maximális kihasználására. 

Az online angolórák 8 órás csomagokban vehetők igénybe.  Az érdeklődők egy 20 perces próbabeszélgetésen vehetnek részt, hogy meggyőződjenek arról,  ez a tanulási forma megfelel-e az elvárásaiknak. Az órák lemondási ideje maximum 24 óra, ha ezen belül kerül az óra lemondásra, akkor ki kell fizetni. Egy tanfolyam keretében maximum 20% lemondás lehetséges. Ez alól természetesen kivételt képezhet 1-1 rendkívül indokolt alkalom. 

A díjat előre kell fizetni, közvetlenül a tanárainknak.  Az angolórákat 2,3 vagy 4 fő is igénybe veheti.

ÁLTALÁNOS ÉS KOMMUNIKÁCIÓS ANGOLÓRÁK 

Egyéni 8 órás csomag: 36.000 Ft (8x45 perc). 

Kiscsoportos 8 órás csomag:  Az online angolórákat 2,3 vagy 4 fő is igénybe veheti.

2 fő esetén 26.000 Ft/fő, 3 fő esetén 20.000 Ft/fő, 4 fő esetén 18.000 Ft/fő a 8 órás csomag.

Kezdő és újrakezdő angol

Korábban egyáltalán nem vagy régen tanult angolul? Akkor ne várjon tovább az angoltanulással, ha most jut ideje a nyelvtanulásra.

Kommunikációs angolórák

Kiemelten feljeszti a hallott szöveg értést, a beszédkészséget és a szókincset. Különböző  témákról és érdekességekről beszélgetünk.

Beszédórák tiniknek

Gyakran okoz nehézséget, hogy bártan meg merjünk szólalni angolul. Most itt a lehetőség, hogy nagyon kedves tanárainkkal ezt gyakolják a diákok.

SPECIÁLIS ANGOLÓRÁK: érettségire és nyelvvizsgára felkészítés, kommunikációs óra anyanyelvi oktatóval 

Egyéni speciális angol csomag:  8 órás csomag ára 46.800 Ft (8x45 perc).

Kiscsoportos speciális angol csomag:  A speciális online angolórákat 2 vagy 3 fő is igénybe veheti.

2 fő esetén 32.000 Ft/fő, 3 fő esetén 24.000 Ft/fő a  8 órás csomag ára.

Felkészítés angol érettségire

Közeledik az érettségi, ehhez szeretnénk segítséget nyújtani a középiskolásoknak.  Tanáraink segítenek célirányosan felkészülni.

Angol nyelvvizsga felkészítő

Aki nyelvvizsgát szeretne tenni, annak is tudunk segíteni. Tanáraink vállalnak felkészítést az EURO, IELTS nyelvviizsgákra

Beszélgetés anyanyelvi tanárral

Adrian, the Englishman -  az autentikus angol gyakorlása mellett az angolok  világával is ismerkedhet a hallgató - igazi angol humorral fűszerezve.