25 éves az English Center

 

Az English Center 2022 októberében lesz 25 éves, ezért egy születésnapi partival és sok ajándékkal kedveskedünk hallgatóinknak. 

Iskolánk 1997-ben az első szentendrei nyelviskolaként kezdte meg működését. Az évek során rengeteg, különböző igénnyel rendelkező diák járt hozzánk, sokféle oktatási formát kínáltunk: voltak, akik a magánórákban hittek, voltak, akiknek reggel munka előtt volt egy-két órájuk vagy éppen hétvégén, és voltak, akik hónapokon keresztül napi több órát is rá tudtak szánni az életükből, hogy újra beüljenek az iskolapadba és angolul tanuljanak. Tanítottunk üzletembereket és üzletasszonyokat, hivatásos katonákat, munkanélkülieket, kisgyerekes anyukákat, középiskolás diákokat és nyelvvizsgára készülőket. 

25 év után még mindig itt vagyunk Szentendrén és ugyanolyan elhovatottsággal és szakértelemmel tanítjuk az angolul tanulni vágyókat, mint 1997-ben.

Köszönjük az eddigi bizalmat és kérjük, hogy továbbra is tartsatok velünk!
Most egy kis játékra, októberben pedig egy közös ünneplésre hívunk titeket. 


Balogh Zsuzsa, az English Center alapító vezetője

63c120_8c1b096a0261474795b95fea6b3c6f3a~mv2.png

Játssz velünk és nyerd meg a 25 ajándék egyikét vagy vidd el valamelyik fődíjat!

A játék leírása

Egy 10 kérdésből álló kvízt állítottunk össze, melyek néhol viccesek, néhol komolyabbak, de biztosan van közük az angolhoz! Akik kitöltik a kvízt, egyrészt jól szórakozhatnak, másrészt kapnak egy tombolajegyet, amivel részt vesznek a 2022. októberben megrendezésre kerülő születésnapi partynk tombola nyereményjátékán. Ha szeretnél részt venni, akkor töltsd ki a kvízt, és ha mind a 10 kérdésre helyesen válaszoltál, kapsz tőlünk egy névre szóló tombola sorszámot. Beküldési határidő: 2022. szeptember 20.

NYERD MEG A 25 AJÁNDÉK EGYIKÉT!
VIDD EL AZ EGYIK FŐDÍJAT IS!