Intenzív angoltanfolyami információk

Délelőtti kis csoprtos angoltanfolyamaink tematikája többféle szituációra kiterjed, mint az utazás, étkezés, munkahely, foglalkozás, család, szórakozás. A nyelvi fókusz az aktív szóbeli kommunikáció- és szókincsfejlesztésre irányul, de nagy hangsúlyt fektetünk az élőbeszéd-értési, olvasási és írásos készségekre is.


Az English Center angoltanfolyamaiba speciális élő elemeket is illesztünk, pl. turista délelőtt Szentendrén, szentendrei kávézás,  anyanyelvű gyakorló délelőtt stb. A tanfolyamok létszáma 5-8 fő. Kisebb csoportlétszámmal csökkentett órában vállaljuk a tanfolyamokat.  Jelenleg vegyes rendszerben oktatunk: személyes és online órákat tartunk vegyesen.
 

Várunk minden tanulni vágyó hallgatót szeretettel:  
az English Center tanárai

DSC_0043.jpg
Early-Bird.jpg
Angoltanfolyamok Szentendrén

Most jelentkezhet  kis csoportos angoltanfolyamainkra, ahol beszédközpontú és interaktív angolórákon fejlesztheti nyelvtudását. Legfontosabb tanfolyami információk:

 • heti 2 vagy 1 délelőtt: hétfő-szerda vagy kedd-csütörtök vagy 

 • órák 8.30-tól 12.00-ig  (30 perc szünettel) 

 • őszi és téli  szünetet tartunk,

 • személyes órák helyszíne: Dunakorzó 24. és 25. (Zeneiskola és P'Art Mozi épülete)

 • online órákon: a zoom.us rendszert használjuk

 • szintek: kezdő, újrakezdő, alapszintű, haladó, erős haladó, felsőfokú

 • kurzuskönyv: English File 3rd Edition Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate, Upper-Intermediate, Advanced

A tanfolyamokba - szintfelmérés alapján és a helyek függvényében - később is be lehet kapcsolódni. Igény esetén felzárkózást  biztosítunk.

Induló csoportok

​Oldott hangulatú, eredményes, élvezetes, beszédközpontú órákat tartunk szuperintenzív (heti két délelőtt) és intenzív (heti 1 délelőtt), angoltanfolyamainkon, ahol az elsajátított nyelvi ismeretek, szókincs valóban aktív tudássá válnak. A csoport létszáma 4-8 fő. A csoport kisebb létszám esetn csökkentett óraszámban indul, amíg eléri a 4 főt (3 fő esetén 3 óra/délelőtt, 2 fő esetén 2 óra/délelőtt)

 

2021 februárjában 8 szinten indítunk csoportokat kezdőtől a felsőfpkú szinitg. Szintek jelölése (A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2)  a Common European Framework szintrendszere alapján.

Módszerünk, mentoraink, tanáraink

Délelőttjeink és oktatási módszerünk egyik sajátossága az ún. team teaching rendszer, ami azt jelenti, hogy egy-egy csoportot mindig két, szorosan összedolgozó szakember tanít felváltva. Ennek előnye a tanítási módszerek sokoldalúságán és a változatosságon túl a még tudatosabb tanári hozzáállás és a közös felelősségvállalás. A képzés során mentoraink minden pillanatban szem előtt tartják hallgatóink igényeit és azt, hogy a tanultakat az életben majd milyen szituációban és céllal lehet felhasználni. Fontos célkitűzésünk, hogy hallgatóinkat felkészítsük a különféle idegennyelvi élethelyzetekre, párbeszédekre és emellett bepillantást nyújtsunk az interkulturális szokásokba is. A délelőttök munkájába szinttől függő óraszámban anyanyelvi tanárok is bekapcsolódnak.  Ismerje meg tanárainkat!

Az English Centerben kommunikációs módszer szerint tanítunk.

Ez azt jelenti, hogy angolóráinkon a hétköznapi kommunikáció elsajátítását helyezzük előtérbe, melyet élethelyzetekben használni tudunk. Nagy hangsúlyt fektetünk a nyelvhelyesség elsajátítására, ami szükséges ahhoz, hogy a nyelvismeretünk megfelelően fejlődjön. Az órai feladatok élvezetesek és hasznosak is egyben, a legtöbb órai feladat része a beszéd, kis csoportos illetve pármunkában. Ennek az a célja, hogy minél több alkalmat biztosítsunk hallgatóinknak az órákon az önálló beszéd gyakorlására és minél inkább bevonjuk őket az órákon az aktív együttműködésre. 

Legtöbb hallgatónk hasznosnak és érdekesnek tartja ezt a gyakorlatot. Ahogy a diákok sokat tanulnak tőlünk, mi tanárok is sokat tanulunk diákjainktól, a világról, miközben angolul tanulunk és angolt tanítunk. A tanfolyamok eredményének tekintjük az órákon kialakult barátságokat, emberi és üzleti kapcsolatokat és egymást támogató hangulatot, környeztet is. Olvasson bele  a hallgatói véleményekbe!

Milyen hosszúak a tanfolyamok?

Intenzív tanfolyamaink az iskolaévhez igazodnak.

Minden tanévben 2 szemeszterben indítunk 120 és 60 órás beszédfejlesztő központú kurzusokat szeptemberben illetve februárban.

A 120 órás tanfolyamok hallgatói + 8 anyanyelvi angolórát, míg a 60 órás tanfolyamok hallgatói + 4 anyanyelvi angolórát kapnak ajándékba.

I. félév: 2021. szeptember 20-tól 2022. január 20.

II. félév: 2022. február 8 - június 4. 

Őszi, téli és tavaszi szünetet tartunk! 

Téli szünet: 2021. december 20. - 2022. január 2. 

Az egyes tanfolyamok eltérő időpontban indulhatnak. 

Hallgatói vélemények

"Már jártam ebbe a nyelviskolába, ezért volt módom  tapasztalni, hogy magas szinten művelik az oktatást....és ez most sincs másképp."


"Jól haladunk , kényelmes otthonról, a hangulat olyan mint a tantermi órán."

(2020 online kutatás)

"Életemben az első olyan csoportos, ami ott van topon. Mindenkinek ajánlom folyamatosan az English Center-t." (Ungvári Maja, 2016. január)

"Rendkívül jó hangulatúak az órák. A tanárok sok típusú feladattal teszik színessé, izgalmassá a délelőttöt. És nagyon hasznos, hogy egész órán angolul beszélünk."  (Botos Karolina, 2015 december).

 

Nézze meg más hallgatóink vékeményét is! >> Tovább

Hol és milyen szinteken folyik az oktatás?

A tanfolyamok Szentendre belvárosában  Vujicsics Tihamér Zeneiskolában zajlanak (2000 Szentendre, Duna-korzó 24-25.), valamint online a zoom.us rendszeren keresztül.

Tanfolyamainkon vegyes rendszerű oktatás zajlik, melyben építünk a személyes és online órák előnyeire: a személyes órákon a közösséghez tartozás élményét, az online órákon pedig az otthonról tanulás kényelmét és a digitális tananyagok sokszínűségét kínáljuk.

Az órák fele tehát személyes óra, másik fele online óra. De a csoport dönthet úgy, hogy minden óra online vagy minden óra személyes legyen. És arra is van lehetőség, hogy aki nem szeretne személyes órára jönni a járványhelyzet miatt, azt online bekapcsoljuk a személyes órába. A személyes órákon maszkban vagyunk.

Minden szemeszterben 6 nyelvi szinten  és  igény esetén a köztes szinteken hirdetjük meg tanfolyamainkat, a Közös Európai Referenciakeret szerinti besorolásnak megfelelő A0, A1, A2, B1, B2, C1 és C2 szinteken. Egy nyelvi szint két szemeszter alatt végezhető el, így ha valaki úgy dönt, egy hét pihenést követően a második félévben zökkenőmentesen folytathatja tanulmányait. Nyelvvizsgázni szándékozó hallgatóink részére évente igény esetén próbavizsgát biztosítunk, és vállaljuk, hogy megszervezzük a vizsgára jelentkezést. 

Fókuszban: az egyedi tanulási igények

Ősztől a hallgatók egyedi igényeihez illeszkedő nyelvtanulási lehetőséget is biztosítunk, heti 30 percben, magánórás konstrukcióban, ahol csak a hallgatóval fogllakozik egy oktató, az ő igényeinek megfelelően. Az extra gyakorlási lehetőség opcionális és nagyon rugalmasan vehető igénybe:

 • 30, 45, 60 vagy akár 90 perces alkalmakban,

 • a hallgatók saját angoltanárukkal vagy másik English Center oktatóval is gyakorolhatnak,

 • ezek az alkalmalmak teljes mértékben a hallgató igényeihez igazodnak, segíthetik az órán tanultak jobb elmélyítését, de lehetnek "beszélgetős" vagy "nyelvtanozós" alkalmak is, 

 • lehetőség van anyanyelvi oktatóval is gyakorolni,

 • a 15X30 perces kiegészítő magánórás tanfolyam díja 45.000 Ft, anyanyelvi oktató választása esetén  58.500 Ft. A 15 alkalmas nyelvvizsga felkészítő vagy üzleti angoltanfolyam szintén 58.500 Ft. Ez együtt fizetendő a csoportos tanfolyami díjjal.

​Ezen órák célja az intenzív angoltanfolyamokon tanultak egyéni igények szerinti tovább mélyítése, kiegészítése és nem tévesztendők össze az önálló, magánórás tanfolyamokkal. 

Mennyibe kerül egy tanfolyam?

120 órás szuperintenzív, heti 2 angol délelőtt 

Tanfolyami díj:  222.000 Ft., egyösszegű fizetés esetén 199.800 Ft (1.665 Ft/tanóra). A tanfolyam fizethető részletekben is: 1. részlet: 111.000 Ft, 2. és 3. részlet 55-55.000 Ft.

60 órás ​intenzív, heti 1 angol délelőtt  

Tanfolyami díj: 122.000 Ft., egyösszegű fizetés esetén: 112.000 Ft (1.867 Ft/tanóra). A tanfolyam fizethető részletekben is: 1. részlet: 61.000 Ft, 2. részlet 61.000 Ft.

TANDÍJFIZETÉS

A tanfolyami díjat előre kell kifizetni, legkésőbb a tanfolyam indulás napjáig. 

Kedvezmények
Tankönyvek

Az angol délelőttökön az English File 3rd edition tankönyvcsaládokat használjuk, melyet tanáraink és hallgatóink egyaránt nagyon kedvelnek. E kiválóan megszerkesztett nyelvkönyvek nem csak az élő nyelvhasználatra készítenek fel, hanem érdekes témaválasztásukkal informatív naprakész tudást is adnak hallgatóinknak a világról és rengeteg online elérhető kiegészítő anyaggal rendelkeznek

A könyvek keretet adnak a délelőttöknek, azonban az órákat rengeteg további kommunikációfejlesztő feladattal egészítjük ki. 

Hallgatóinknak 20% kedvezménnyel vásároljuk meg a tankönyveket.

Záróvizsga

A szemeszter végén minden hallgató írásbeli és szóbeli záróvizsgát tesz, de az évközi fejlődésről is folyamatos visszajelzést adunk. A vizsgáról hallgatóink  oklevelet kapnak.

Fizetési információk

Lehetőség van a készpénzzel vagy átutalással is fizetni.

Készpénzes fizetésre egyénileg előre egyeztetett időpontban van mód.

Átutalásnál a Szentendre English Center Kft. forint számlájára kérjük a tandíjat utalni: 11742087-24273372-00000000. Kérjük a hallgató nevét beírni a közlemény rovatba.

Garanciák

EGYÖSSZEGŰ FIZETÉS - CSAK 120+8 ÓRÁS TANFOLYAM ESETÉN

A heti két délelőttös, 4 hónapos tanfolyam díja egy összegű befizetése esetn 9% kedvezményt adunk. 

 

EARLY BIRD 2022. június 15-ig

Ha 2022. június 15-ig befizeti az intenzív angoltanfolyam díját, akkor még garantáltan ezeken az árakon tud tanulni 2022 szeptember és 2023. január között.

Heti 2 délelőttös 35.000 Ft kedvezmény, tanfolyami díj: 187.000 Ft

Heti 1 délelőttös 15.000 Ft kedvezmény, tanfolyami díj: 107.000 Ft

TANKÖNYV KEDVEZMÉNY

A tanfolyam során használt tankönyveket és munkafüzeteket az English Center 20% kedvezménnyel tudja beszerezni a hallgatóknak.

PRÉMIUM 50.000 FT-OS VOCUHER

5 teljes félévet elvégzett hallgatóknak 50 000 Ft-os vochert adunk.

 • 50 000 Ft-os vouchert kap minden hallgatónk, aki 5 teljes félévet lejárt​. Heti 2 délelőttös intenzív teljes díjának (120 óra) befizetését tekintjük 1 lejárt félévnek​. Az 50 000 Ft-os voucher felhasználási határideje a kiállítástól számított 2 év.

 • Az 50 ezer Ft-os voucher semmilyen más kedvezménnyel nem vonható össze és csak a teljes tandíj kifizetése esetén érvényesíthető.

Egyéb szolgáltatások
 • Study Zone - hallgatóink honlapunkon követhetik az órai munkát, itt extra feladatokat és online nyelvtanulós honlapokat is találnak

 • Személyre szabott visszajelzés: a félévközi és év végi felmérések alapján

 • Oklevél: egy elvégzett szint végén oklevelet adunk a hallgatóknak

 • Anyanyelvi vendég oktatókl: a tanfolyam keretében angol, ír, amerikai, ausztrál oktatóink is bekapcsolódnak az oktatásba. Így lehet gyakorolni az anyanyelvi angol megértését és kicsit belelátni a kultúrájukba is.

 • Hangos szótár: a tanult szavakat és kifejezéseket minden csoportnak hangos szótár applikációba töltjük fel, segítve ezzel az otthoni, önálló tanulást.

 • Nagyobb csoportoknak az online délelőttökhöz alkalmanként plusz 60 perc angolóra is jár : 6 főnél nagyobb csoportjaink hetente 60 perc online órát kapnak ajándékba az online óráik mellé, melyet felhasználhatnak csoportbontásra (ebben az órában két részre bontjuk a csoportot és két tanárral, kisebb csoportokban tudnak gyakorolni), egyéni konzultációra, extra feladatokra stb.

START GARANCIA

Mindenképpen elindulnak a tanfolyamok! 5 főnél kevesebb beiratkozónál csökkentett óraszámban kezdjük el a tanfolyamot: 4 főnél napi 3 óra, 3 főnél napi 2 óra - amíg a minimális tanfolyami létszám kialakul. 1 vagy 2 főnél magánórás konstrukciót tudunk biztosítani. Ígx minden tervezett tanfolyamunk időben elindul, függetlenül az éppeni jelentkezők számától. A csoportjainkba szabad helyek és szintfelmérés szerint menet közben is lehet csatlakozni, illetve igény esetén adott szinten több csoportot is indítunk.

VÁRATLAN ESEMÉNY GARANCIA - CSAK 120 ÓRÁS TANFOLYAMNÁL

Heti 2 délelőttös, 120 órás  tanfolyamok esetén azoknak a hallgatóknak, akik a teljes tandíjat befizették és egyhuzamban legalább 2 hétig hiányoznak, félévente egyszer 20 000 Ft értékű vouchert állítunk ki. Ezt egy éven belül ők vagy az egy általuk megnevezett olyan személy használhatja fel az English Center kiscsoportos tanfolyamain, aki jelenleg nem áll hallgatói jogviszonyban az English Centerrrel. A felhasználás módja az alábbiak szerint lehetséges:

 • részletfizetésnél az utolsó részlet fizetésekor vesszük figyelembe

 • early bird kedvezmény mellett is 20 000 Ft értékben érvényesíthető

FELZÁRKÓZÁS GARANCIA

Amennyiben hosszabb kihagyásra kényszerül egy hallgató, a fenti voucheren túl "Felzárkozó magánórás csomagot" biztosítunk azért, hogy a hallgató probléma nélkül tudjon visszakapcsolódni a tanulásba.  (3x45 perces óra a délelőtti tanfolyam után, a magánórás csomag kedvezményes ára 12.000 Ft.)

TANDÍJ GARANCIA

Lehetőség van arra, hogy a hallgató vagy az általa megnevezett személy egy éven belül bekapcsolódjon egy másik csoportos tanfolyamba, és lejárja a már befizetett órákat. A befizetett tanfolyamdíj tehát vissza nem fizetendő, de másra átruházható.​  Ez a garancia normál működésre vonatkozik és olyan vis major helyzetekben, amikor az English Centeren kívülálló okok miatt (mint pl a COVID 19 járvány)  valamilyen rendhagyó  oktatási rendre kell átállnunk, 100%-ban  nem érvényesíthető.

JÁRVÁNYHELYZET GARANCIA : Amennyiben a járványügyi helyzet nem teszi lehetővé, hogy személyes órákkal indítsuk el a tanfolyamokat, átmenetileg ezeket is online fogjuk megtartani. Az a hallgató, akinek nem felel meg a teljesen online oktatási forma és ezt január 30-ig jelzi nekünk,  a teljes befizetett tandíjat egy későbbi, vegyes vagy személyes tanfolyamra átviheti.

 
Igény és szintfelmérés
Hallgatói házirend

Beiratkozás előtt ingyenes igény és szintfelmérésen vesz részt minden hallgató (kivéve a kezdő szintű tanfolyamra beiratkozókat illetve korábbi tanítványainkat, nekik nem kell szintfelmérőt írniuk).

 

Az írásbeli felmérés egy rövid fogalmazás, melynek témáját e-mailben küldjük el minden jelentkezőnek. 

Szóbeli felmérésre beiratkozási időszakban online foglalhatnak időpontot ez érdeklődők, egyébként telefonon. A szóbeli kb. 20 perces, melyet személyesen vagy online tartunk . 

Mikor és hogyan lehet beiratkozni?

Szint- és igényfelmérést követően jelentkezési lapot kell kitölteni.

Beiratkozni a jelentkezési lap aláírásával és a tandíj előleg befizetésével lehet, ezzel biztosítja helyét a tanfolyamon.

 

A tanfolyamok elindulása után egyéni egyeztetéssel lehet csatlakozni.

Időpontot emailben (kapcsolat@englishcenter.hu) vagy telefonon (+36 30 1544 120)  lehet kérni.

A jelentkezési lap alapján hallgatóinknak előkészítjük a szerződését, melyben meghatározzuk a befizetés határidejét, módját, a kedvezményeket és az egyéb tanfolyami paramétereket. Az előleg a tandíjból jóváírásra kerül.

 

A hallgató a szerződés aláírásával kötelezi magát arra, hogy a tanfolyamot végigjárja, és részletfizetés esetén a tandíj részleteit a jelzett időpontokban befizeti. Ha a tanulásnak objektív akadálya merül fel, a tanfolyamdíjat ez esetben is ki kell fizetni. Lehetőség van arra, hogy a hallgató vagy az általa megnevezett személy egy éven belül bekapcsolódjon egy másik csoportos tanfolyamba, és lejárja a már befizetett órákat. A befizetett tanfolyamdíj tehát vissza nem fizetendő, de másra átruházható.

A Szentendre  English Center nyelviskola hallgatójaként tudomásul veszem, hogy a tanuláshoz szükséges barátságos és együttműködő légkör kialakítása érdekében be kell tartanom a következő szabályokat:

 

 1. Tanulótársaimat tiszteletben tartom, és nem beszélek velük tiszteletlenül vagy udvariatlanul akkor sem, ha valamiben nem értünk egyet vagy eltér a véleményünk.

 2. Az órákra igyekszem pontosan érkezni. Tudomásul veszem, hogy késésemmel értékes perceket vehetek el a saját és tanulótársaim tanulóidejéből.

 3. ha a késés elkerülhetetlen, megpróbálom nem megzavarni az órát, és csendben csatlakozom a csoporthoz.

 4. Mobiltelefonomat néma üzemmódra állítom, és ha egy fontos hívás miatt muszáj felvennem a telefont, kimegyek az osztályteremből, hogy ne zavarjam a többieket.

 5. Ha nem tudok órára menni, lehetőség szerint előre értesítem róla a tanáromat.

 6. Ha valamilyen problémám vagy kérdésem van, először a tanáraimhoz vagy az English Center nyelviskola egy másik alkalmazottjához fordulok vele.

 7. Igyekszem megcsinálni a házi feladatot és felkészülten jönni az órákra, mivel tudom, hogy az a tanulást és a fejlődésemet szolgálja.

 8. Tisztában vagyok vele, hogy Intermediate, Upper-Intermediate és Advanced szinten a fejlődéshez elengedhetetlen, hogy tanórán kívül is rendszeresen olvassak, hallgassak vagy nézzek angol nyelvű anyagokat (a tanáraim ajánlásainak megfelelően).

Nézze meg >> COVID infos oldalunkat is!

Élet az English Centerben

Nagyon fontos számunkra, hogy hallgatóink jól érezzék magunkat a nyelvtanulás közben. Ezért különféle programokkal, játékokkal, online feladatokkal tesszük érdekesebbé és változatossá a nyelvtanulást. Ezekről a lehetőségekről a honlapunkon, Facebook oldalunkon és hírlevélben is tájékoztatjuk hallgatóinkat és az English Center barátait.