Intenzív angoltanfolyami információk

JELENLEG TÁVOKTATÁSBAN FOLYNAK AZ ANGOLÓRÁK

Délelőtti kis csoprtos angoltanfolyamaink tematikája többféle szituációra kiterjed, mint az utazás, étkezés, munkahely, foglalkozás, család, szórakozás. A nyelvi fókusz az aktív szóbeli kommunikáció- és szókincsfejlesztésre irányul, de nagy hangsúlyt fektetünk az élőbeszéd-értési, olvasási és írásos készségekre is.


Az English Center angoltanfolyamaiba speciális élő elemeket is illesztünk, pl. turista délelőtt Szentendrén, szentendrei kávézás,  anyanyelvű gyakorló délelőtt stb. A tanfolyamok létszáma 5-10 fő. Kisebb csoportlétszámmal csökkentett órában vállaljuk a tanfolyamokat. 
 

Várunk minden tanulni vágyó hallgatót szeretettel:  
az English Center tanárai

Angoltanfolyamok Szentendrén

Most jelentkezhet  kis csoportos angoltanfolyamainkra, ahol beszédközpontú és interaktív angolórákon fejlesztheti nyelvtudását. Legfontosabb tanfolyami információk:

 • heti 2 vagy 1 délelőtt: hétfő-szerda vagy kedd-csütörtök vagy 

 • órák 8.30-tól 12.00-ig  (30 perc szünettel) 

 • őszi és téli  szünetet tartunk,

 • helyszín: Dunakorzó 24. és 25. (Zeneiskola és P'Art Mozi épülete)

 • szintek: kezdő, újrakezdő, alapszintű, haladó, erős haladó, felsőfokú

 • kurzuskönyv: English File 3rd Edition Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate, Upper-Intermediate, Advanced

A tanfolyamokba - szintfelmérés alapján és a helyek függvényében - később is be lehet kapcsolódni. Igény esetén felzárkózást  biztosítunk.

Módszerünk, mentoraink, tanáraink

Délelőttjeink és különleges oktatási módszerünk egyik sajátossága az ún. team teaching rendszer, ami azt jelenti, hogy egy-egy csoportot mindig két, szorosan összedolgozó szakember tanít felváltva. Ennek előnye a tanítási módszerek sokoldalúságán és a változatosságon túl a még tudatosabb tanári hozzáállás és a közös felelősségvállalás. A képzés során mentoraink minden pillanatban szem előtt tartják hallgatóink igényeit és azt, hogy a tanultakat az életben majd milyen szituációban és céllal lehet felhasználni. Fontos célkitűzésünk, hogy hallgatóinkat felkészítsük a különféle idegennyelvi élethelyzetekre, párbeszédekre és emellett bepillantást nyújtsunk az interkulturális szokásokba is. A délelőttök munkájába szinttől függő óraszámban anyanyelvi tanárok is bekapcsolódnak.  Ismerje meg tanárainkat!

Az English Centerben kommunikációs módszer szerint tanítunk.

Ez azt jelenti, hogy angolóráinkon a hétköznapi kommunikáció elsajátítását helyezzük előtérbe, melyet élethelyzetekben használni tudunk. Nagy hangsúlyt fektetünk a nyelvhelyesség elsajátítására, ami szükséges ahhoz, hogy a nyelvismeretünk megfelelően fejlődjön. Az órai feladatok élvezetesek és hasznosak is egyben, a legtöbb órai feladat része a beszéd, kis csoportos illetve pármunkában. Ennek az a célja, hogy minél több alkalmat biztosítsunk hallgatóinknak az órákon az önálló beszéd gyakorlására és minél inkább bevonjuk őket az órákon az aktív együttműködésre. 

Legtöbb hallgatónk hasznosnak és érdekesnek tartja ezt a gyakorlatot. Ahogy a diákok sokat tanulnak tőlünk, mi tanárok is sokat tanulunk diákjainktól, a világról, miközben angolul tanulunk és angolt tanítunk. A tanfolyamok eredményének tekintjük az órákon kialakult barátságokat, emberi és üzleti kapcsolatokat és egymást támogató hangulatot, környeztet is. Olvasson bele  a hallgatói véleményekbe!

Csoportok online távoktatásban

​Oldott hangulatú, eredményes, élvezetes, beszédközpontú órákat tartunk heti két délelőtt, ahol az elsajátított nyelvi ismeretek, szókincs valóban aktív tudássá válnak. 2019. szeptembeben 7 szinten indítunk csoportokat kezdőtől a felsőfpkú szinitg.

Szintek jelölése (A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2)  a Common European Framework szintrendszere alapján.

Jelenleg online eszközökön oktatunk. A zoom.us rendszert használjuk

Hallgatói vélemények

"Életemben az első olyan csoportos, ami ott van topon. Mindenkinek ajánlom folyamatosan az English Center-t." (Ungvári Maja, 2016. január)

 

"Rendkívül jó hangulatúak az órák. A tanárok sok típusú feladattal teszik színessé, izgalmassá a délelőttöt. És nagyon hasznos, hogy egész órán angolul beszélünk."  (Botos Karolina, 2015 december).

 

Nézze meg más hallgatóink vékeményét is! >> Tovább

Hol és milyen szinteken folyik az oktatás?

A tanfolyamok Szentendre belvárosában  Vujicsics Tihamér Zeneiskolában zajlanak. (2000 Szentendre, Duna-korzó 24-25.).

JELENLEG ONLINE TÁVOKTATÁSBAN

Minden szemeszterben 6 nyelvi szinten  és  igény esetén a köztes szinteken hirdetjük meg tanfolyamainkat, a Közös Európai Referenciakeret szerinti besorolásnak megfelelő A0, A1, A2, B1, B2, C1 és C2 szinteken. Egy nyelvi szint két szemeszter alatt végezhető el, így ha valaki úgy dönt, egy hét pihenést követően a második félévben zökkenőmentesen folytathatja tanulmányait. Nyelvvizsgázni szándékozó hallgatóink részére évente igény esetén próbavizsgát biztosítunk, és vállaljuk, hogy megszervezzük a vizsgára jelentkezést. 

Milyen hosszúak a tanfolyamok?

Intenzív tanfolyamaink az iskolaévhez igazodnak.

Minden tanévben 2 szemeszterben indítunk 120 - 120 órás beszédfejlesztő központú kurzusokat szeptemberben illetve februárban.

I. félév: 2019. szeptember 23-tól 2020. január 28.

II. félév: 2020. február 10 - június 11. hosszbbított tavaszi szünettel

IV. negyedév: 2020. április 15. - június 4.

Őszi, téli és tavaszi szünetet tartunk! 

Egyes tanfolyamok eltérő időpontban indulhatnak. 

Tankönyvek

Az angol délelőttökön az English File 3rd edition tankönyvcsaládokat használjuk, melyet tanáraink és hallgatóink egyaránt nagyon kedvelnek. E kiválóan megszerkesztett nyelvkönyvek nem csak az élő nyelvhasználatra készítenek fel, hanem érdekes témaválasztásukkal informatív naprakész tudást is adnak hallgatóinknak a világról.

 

A könyvek keretet adnak a délelőttöknek, azonban az órákat rengeteg további kommunikációfejlesztő feladattal egészítjük ki. 

Bonus kártyával rendelkező hallgatóink 20% kedvezménnyel vásárolhatják meg a tankönyveket.

Mennyibe kerül egy tanfolyam?

120 órás Intenzív, heti 2 angol délelőtt (15 héten át  2x4 óra, összesen 120 óra) teljes ára: 222.000 Ft . Egy összegű fizetés esetén 199.800 Ft (10% kedvezmény) , 1.665 / óra

60 órás ​intenzív, heti 2 vagy 1 angol délelőtt  ára: 111.000 Ft . 

28 órás, het 1 angol délelőtt ára: 51.800 Ft

 

 A TANFOLYAMKEZDÉST KÖVETŐEN BEKAPCSOLÓDÓ HALLGATÓINKNAK A DÍJAT ARÁNYOSÍTJUK!

TANDÍJFIZETÉS

A tanfolyami díjat előre kell kifizetni, legkésőbb a tanfolyam indulás napjáig. 

Kedvezmények

EGY ÖSSZEGŰ FIZETÉS - CSAK 120 ÓRÁS TANFOLYAM ESETÉN

A heti két délelőttös, 4 hónapos tanfolyam díja fizethető  részletekben (110.000 Ft, 55.500 Ft, 55.500 Ft) vagy egy összegben 10% kedvezménnyel (199.800 Ft) .

AKCIÓS AJÁNLAT 2020. január 24-ig

Ha január 24-ig befizeti az intenzív angoltanfolyam díját, akkor családi bobpálya belépőt és 10.000 Ft-os vouchert adunk ajándékba.

TANKÖNYV KEDVEZMÉNY

A tanfolyam során használt tankönyveket és munkafüzeteket az English Center 20% kedvezménnyel tudja beszerezni a hallgatóknak.

PRÉMIUM 50.000 FT-OS VOCUHER

5 teljes félévet elvégzett hallgatóknak 50 000 Ft-os vochert adunk.

 • 50 000 Ft-os vouchert kap minden hallgatónk, aki 5 teljes félévet lejárt​. Heti 2 délelőttös intenzív teljes díjának (120 óra) befizetését tekintjük 1 lejárt félévnek​. Az 50 000 Ft-os voucher felhasználási határideje a kiállítástól számított 2 év.

 • Az 50 ezer Ft-os voucher semmilyen más kedvezménnyel nem vonható össze és csak a teljes tandíj kifizetése esetén érvényesíthető.

Bonus kártya ajándékba

Minden hallgatónk egy Bonus kártyát kap ajándékba, mellyel az angol nyelvtanulást ösztönző, ingyenes vagy nagyon kedvezményes  szolgáltatásokat vehetnek igénybe. >> Tovább 

Igény és szintfelmérés
Záróvizsga

A szemeszter végén minden hallgató írásbeli és szóbeli záróvizsgát tesz, de az évközi fejlődésről is folyamatos visszajelzést adunk. A vizsgáról hallgatóink bizonyítványt kapnak.

Fizetési információk

Lehetőség van a készpénzzel, postai úton vagy átutalással is fizetni.

Készpénzes fizetésre egyénileg előre egyeztetett időpontban van mód.

Postai úton történő fizetéshez csekket küldünk hallgatóinknak. 

Átutalásnál a Szentendre English Center Kft. forint számlájára kérjük a tandíjat utalni: 11742087-24273372-00000000. Kérjük a hallgató nevét beírni a közlemény rovatba.

Garanciák

START GARANCIA

Mindenképpen elindulnak a tanfolyamok! 5 főnél kevesebb beiratkozónál csökkentett óraszámban kezdjük el a tanfolyamot: 4 főnél napi 3 óra, 3 főnél napi 2 óra - amíg a minimális tanfolyami létszám kialakul. 1 vagy 2 főnél magánórás konstrukciót tudunk biztosítani. Ezzel biztosítjuk, hogy minden tervezett tanfolyamunk időben elinduljon függetlenül az éppeni jelentkezők számától. A csoportjainkba szabad helyek és szintfelmérés szerint menet közben is lehet csatlakozni, illetve igény esetén adott szinten több csoportot is indítunk.

VÁRATLAN ESEMÉNY GARANCIA - CSAK 120 ÓRÁS TANFOLYAMNÁL

Heti 2 délelőttös, 120 órás  tanfolyamok esetén azoknak a hallgatóknak, akik a teljes tandíjat befizették és egyhuzamban legalább 2 hétig hiányoznak, félévente egyszer 20 000 Ft értékű vouchert állítunk ki. Ezt egy éven belül ők vagy az egy általuk megnevezett olyan személy használhatja fel az English Center kiscsoportos tanfolyamain, aki jelenleg nem áll hallgatói jogviszonyban az English Centerrrel. A felhasználás módja az alábbiak szerint lehetséges:

 • részletfizetésnél az utolsó részlet fizetésekor vesszük figyelembe

 • early bird kedvezmény mellett is 20 000 Ft értékben érvényesíthető

FELZÁRKÓZÁS GARANCIA

Amennyiben hosszabb kihagyásra kényszerül egy hallgató, a fenti voucheren túl "Felzárkozó magánórás csomagot" biztosítunk azért, hogy a hallgató probléma nélkül tudjon visszakapcsolódni a tanulásba.  (3x45 perces óra a délelőtti tanfolyam után, a magánórás csomag kedvezményes ára 10.000 Ft.)

TANDÍJ GARANCIA

Lehetőség van arra, hogy a hallgató vagy az általa megnevezett személy egy éven belül bekapcsolódjon egy másik csoportos tanfolyamba, és lejárja a már befizetett órákat. A befizetett tanfolyamdíj tehát vissza nem fizetendő, de másra átruházható.​

 

Beiratkozás előtt ingyenes igény és szintfelmérésen vesz részt minden hallgató (kivéve a kezdő szintű tanfolyamra beiratkozókat illetve korábbi tanítványainkat, nekik nem kell szintfelmérőt írniuk).

 

Az írásbeli felmérés egy rövid fogalmazás, melynek témáját e-mailben küldjük el minden jelentkezőnek. 

Szóbeli felmérésre beiratkozási időszakban online foglalhatnak időpontot ez érdeklődők, egyébként telefonon. A szóbeli kb. 20 perces, melyet személyesen tartunk - JELENLEG ONLINE - a tanfolyamaink helyszínén. 

Mikor és hogyan lehet beiratkozni?

Szint- és igényfelmérést követően jelentkezési lapot kell kitölteni.

Beiratkozni a jelentkezési lap aláírásával és a tandíj előleg befizetésével lehet, ezzel biztosítja helyét a tanfolyamon.

 

A tanfolyamok elindulása után egyéni egyeztetéssel lehet csatlakozni.

Időpontot emailben (kapcsolat@englishcenter.hu) vagy telefonon (+36 30 1544 120)  lehet kérni.

A jelentkezési lap alapján hallgatóinknak előkészítjük a szerződését, melyben meghatározzuk a befizetés határidejét, módját, a kedvezményeket és az egyéb tanfolyami paramétereket. Az előleg a tandíjból jóváírásra kerül.

 

A hallgató a szerződés aláírásával kötelezi magát arra, hogy a tanfolyamot végigjárja, és részletfizetés esetén a tandíj részleteit a jelzett időpontokban befizeti. Ha a tanulásnak objektív akadálya merül fel, a tanfolyamdíjat ez esetben is ki kell fizetni. Lehetőség van arra, hogy a hallgató vagy az általa megnevezett személy egy éven belül bekapcsolódjon egy másik csoportos tanfolyamba, és lejárja a már befizetett órákat. A befizetett tanfolyamdíj tehát vissza nem fizetendő, de másra átruházható.

Hallgatói házirend

A Szentendre  English Center nyelviskola hallgatójaként tudomásul veszem, hogy a tanuláshoz szükséges barátságos és együttműködő légkör kialakítása érdekében be kell tartanom a következő szabályokat:

 

 1. Tanulótársaimat tiszteletben tartom, és nem beszélek velük tiszteletlenül vagy udvariatlanul akkor sem, ha valamiben nem értünk egyet vagy eltér a véleményünk.

 2. Az órákra igyekszem pontosan érkezni. Tudomásul veszem, hogy késésemmel értékes perceket vehetek el a saját és tanulótársaim tanulóidejéből.

 3. ha a késés elkerülhetetlen, megpróbálom nem megzavarni az órát, és csendben csatlakozom a csoporthoz.

 4. Mobiltelefonomat néma üzemmódra állítom, és ha egy fontos hívás miatt muszáj felvennem a telefont, kimegyek az osztályteremből, hogy ne zavarjam a többieket.

 5. Ha nem tudok órára menni, lehetőség szerint előre értesítem róla a tanáromat.

 6. Ha valamilyen problémám vagy kérdésem van, először a tanáraimhoz vagy az English Center nyelviskola egy másik alkalmazottjához fordulok vele.

 7. Igyekszem megcsinálni a házi feladatot és felkészülten jönni az órákra, mivel tudom, hogy az a tanulást és a fejlődésemet szolgálja.

 8. Tisztában vagyok vele, hogy Intermediate, Upper-Intermediate és Advanced szinten a fejlődéshez elengedhetetlen, hogy tanórán kívül is rendszeresen olvassak, hallgassak vagy nézzek angol nyelvű anyagokat (a tanáraim ajánlásainak megfelelően).

Élet az English Centerben

Nagyon fontos számunkra, hogy hallgatóink jól érezzék magunkat a nyelvtanulás közben. Ezért különféle programokkal, játékokkal, online feladatokkal tesszük érdekesebbé és változatossá a nyelvtanulást. Ezekről a lehetőségekről a honlapunkon, Facebook oldalunkon és hírlevélben is tájékoztatjuk hallgatóinkat és az English Center barátait.
 

Érdeklődik tanfolyamaink iránt? Írjon nekünk most!