Páros online angolórák nyárra


Az online angoltanulásnak számos előnye van: bárhonnan, bármikor tanulhatunk, nem kell időt szánni az utazásra és a digitális tananyagok széles tárháza áll rendelkezésünkre. A páros angolórák további előnyökkel járnak: kedvezőbb lesz a tanfolyami díj, az órákon lehetőség van páros feladatokra és szituációs játékokra, és a néha egymással versengő hallgatók motiválják egymást. 

Ezért az idei nyárra páros angoltanfolyamokat hirdetünk, melyek 10 órás csomagokban vehetők igénybe. Az érdeklődőknek biztosítunk egy 20 perces ingyenes szóbeli szintfelmérést, ahol meghatározzuk a szintjüket, hogy megtalálhassuk számukra a megfelelő tanuló párt.

Amennyiben a hallgatók és az oktató is vállalják, megfelelő biztonsági intézkedesek mellett az órákat személyesen is meg lehet tartani.

Tanfolyam információk

Választható tanfolyamok: kommunikációs, szóbeli nyelvvizsga-felkészítő, nyelvtani rendszerező, túlélő angol vagy egyedi igényekre épülő tanfolyam

Időtartam: 10 x 45 perc  a hallgatókkal és oktatókkal egyeztetett időpontban + 1x45 perc nemzetközo angolóra ajándékba

Ár:  32.500 Ft / fő a 10+1 órás tanfolyam, 5-5% páros jelentkezési kedvezmény a 2020. augusztus 20-ig elkezdett tanfolyamokra

Tananyag: elsősorban digitális tananyagok, oktató videók, online játékok

Oktatók: az English Center tanárai, a nyári szabadságok függvényében
Nemzetközi angolóra ajándékba: Minden 10 órás csomag mellé adunk egy ingyenes nemzetközi online angolórát eg valamelyik magyarul nem tudó külföldi tanárunk kiscsoportos (max 6 fős) órájára. 
Páros jelentkezési kedvezmény: Az együtt jelentkező hallgatóknak (ketten vagy többen) 5-5% kedvezményt adunk a tanfolyami díjból. Várjuk diáktársak, barátok, ismerősök, családtagok és párok jelentkezését! A kedvezmény a 2020. augusztus 20. előtt megkezdett páros tanfolyamokra vonatkozik.
Fizetés és lemondás: A díjat előre kell fizetni, közvetlenül a tanárainknak. 

Az órák lemondási ideje maximum 24 óra, ha ezen belül kerül az óra lemondásra, akkor ki kell fizetni. Egy tanfolyam keretében maximum 20% lemondás lehetséges. Ez alól természetesen kivételt képezhet 1-1 rendkívül indokolt alkalom. 

Csak 2,806 Ft / óra!