top of page

Páros angolórák személyesen vagy online


A páros angolórák nagyon előnyös nyelvatanulási lehetőséget biztosítanak: kedvezőbb lesz a tanfolyami díj, az órákon lehetőség van páros feladatokra és szituációs játékokra, a  magánórához képest nem beszélnek sokkal kevesebbet a hallgatók, ugyanakkor motiválják egymást. 

A páros angoltanfolyamok 20 órás csomagokban vehetők igénybe. Az érdeklődőknek biztosítunk egy 20 perces ingyenes szóbeli szintfelmérést, ahol meghatározzuk a szintjüket, hogy megtalálhassuk számukra a megfelelő tanuló párt.

Amennyiben a hallgatók és az oktató is vállalják, megfelelő biztonsági intézkedesek mellett az órákat személyesen is meg lehet tartani.

Tanfolyam információk

Választható tanfolyamok: kommunikációs, szóbeli nyelvvizsga-felkészítő, nyelvtani rendszerező, túlélő angol vagy egyedi igényekre épülő tanfolyam

Időtartam: 20 x 45 perc  a hallgatókkal és oktatókkal egyeztetett időpontban

Ár:  78.000 Ft / fő

Tananyag: a hallagtókkal egyezteetett tankönyv vagy digitális tananyagok, oktató videók, online játékok

Oktatók: az English Center tanárai
Páros jelentkezési kedvezmény: Az együtt jelentkező hallgatóknak 5-5% kedvezményt adunk a tanfolyami díjból. Várjuk diáktársak, barátok, ismerősök, családtagok és párok jelentkezését! .
Fizetés és lemondás: A díjat előre kell fizetni, közvetlenül a tanárainknak. 

Az órák lemondási ideje maximum 24 óra, ha ezen belül kerül az óra lemondásra, akkor ki kell fizetni. Egy tanfolyam keretében maximum 20% lemondás lehetséges. Ez alól természetesen kivételt képezhet 1-1 rendkívül indokolt alkalom. 

honlap2.jpg
ÉRDEKLŐDÉS ÉS JELENTKEZÉS

Neve: *

E-mail címe: *

Írányítószáma:

Telefonszáma:

Hol hallott rólunk?

Kivel jelentkezik együtt? *

bottom of page