Két hét a jobb angoltudásért

Egyéni vagy páros nyári intenzív angoltanfolyamok 

egyéni tematikával, 20 órában

 

Két hetes tunusokban intenzív egyéni angoltanfolyamokat szervezünk felnőtteknek és diákoknak egyaránt a nyári szünetben. Sokféle nyelvi igény között felkészítés angol nyelvvizsgára, túlélő angol, társalgási angol, utazó angol, nyelvtani rendszerezés is elérhető. Sőt! További speciális igényeket is figyelembe tudunk venni az egyéni tanulási tematikák kialakításakor. Az intenzív órákat otthon végezhető online feladatokkal egészítjük ki. 


Létszám: a két hetes turnusokat egy és két fő is igénybe veheti.
 

A 20 órás tanfolyam ára (1 óra 45 perces.)

1 fő esetén 90.000 Ft,/fő 2 fő esetén  65.000 /fő. (két fő együttes jelentkezése esetén 5% páros angol kedvezményt adunk)

Az anyanyelvi, szakmai, üzleti és nyelvvizsga-előkészítő magánórákra 30 % felárat számítunk fel. A díjat előre kell fizetni, közvetlenül a tanárainknak.

 

Turnust lefoglalni a tandíj 20%-nak befizetésével lehet.

Az órákat közvetlenül a tanároknál kell fizetni.

Surfboards
Reading & listening
Speaking skills
Writing skills
VÁLASSZON OKTATÓT ÉS TANFOLYAMI IDŐPONTOT! 

Ferencz Renáta|Türelmes és alapos

Régóta az English Center tanára, Nagyon eredményesen tud kezdőket tanítani, ami nagy kihívásnak számít a nyelvoktatói szakmában. Jelképesen fogja tanítványai kezét, és szisztematikusan, jól felépítve, lépésről lépésre segíti őket. Hallgatói közben lelkesek maradnak és kitartanak, mindig tanulnak és minden órán ott vannak, szépen haladnak előre, és észrevétlenül egyre önállóbbá válnak. Első diplomáját az ELTE BTK-n szerezte, majd a Gazdasági Főiskola nemzetközi kommunikáció szakát is elvégezte. Kisgyerekek angol tanításában is nagy tapasztalata van


Oktatás módja: online, de személyes is lehetséges megbeszélés alapján

Tanfolyamok: egyéni, páros, kiscsoportos, általános  angol, kommunikációs angol és felkékszítés az Eurocity nyelvvizsgára

2021. nyári turnusok

TURNUS1: június 21-július 2., 8:30-10:00

TURNUS2: június 21-július 2., 10:30-12:00

TURNUS3: június 21-július 2., 15:00-16:30

más időpontok egyeztetés szerint

e20236_d3fba1996de4478fae2e540ecdd56f63~

Ádok Marietta | Elfogadó és vidám

2000-ben Szegeden szerezte angol nyelvtanári diplomáját. Minden korosztály tanításában van tapasztalata, legközelebb mégis a kamaszok állnak hozzá. Tanári hitvallása szerint a nyelvtanítás fontos alappillére egy olyan elfogadó, kapcsolódásra törekvő tanár-diák viszony megteremtése, ahol a tanítványok le tudják küzdeni saját magukkal és a nyelvvel kapcsolatos gátjaikat és ebben a pozitív légkörben képessé és befogadóvá válnak egy új nyelv elsajátítására. Erősségei a vidámság, lelkesedés, az odafigyelés és az egyéni igények maximális figyelembevétele. Sikeresen készíti fel diákjait nyelvvizsgára, érettségire.

Oktatás módja: online vagy személyes

2021. nyári turnusok

TURNUS1: június 14-25, 10-11:30

TURNUS2: június 28-július 9, 10-11:30

TURNUS3: július 12-23, 10-11:30

marietta1.jpg

Antos Balázs  | Hatékony és motiváló

Több mint 25 éve tanít angolt magántanárként, rengeteg diákot készített már fel hatékonyan a sikeres nyelvvizsgára. Szívesen teszi érthetővé a nyelvtant, és a tanulást megkönnyítő praktikus segédletekkel látja el tanítványait. Végtelen türelemmel hangolódik rá tanítványai lelki alkatára, hogy az érdeklődésüknek és karakterüknek megfelelő feladatokkal tudja motiválni a nyelvtanulást.

Oktatás módja: online vagy személyes

2021. nyári turnusok

TURNUSOK: egész nyáron, egyedi egyeztetés alapján

balazs-uj.jpg
Így léphet kapcsolatba velünk!

Adrian Carmichael  | the Englishman

I am a retired English man, living in Szentendre. I've been coming to Hungary for over 20 years, and I absolutely love the place. I am most impressed that many of you wish to speak English in a correct yet conversational way. My friends and family have always said that I am good at talking, but I can listen too. I am particularly well equipped to discuss business subjects: Finance, Insurance and Law. I hope to meet you at one of our classes sometimes.


Oktatás módja: online vagy személyes

Tanfolyamok: anyanyelvi angol, kommunikációs tanfolyam

2021. nyári turnusok

 

TURNUSOK: egész nyáron, egyedi egyeztetés alapján

adrian-camichael.jpg
 

 1.   Írjon nekünk!

 2.   Hívja nyelviskolánkat!
Zsuzsa3_edited_edited.jpg

Telefon:

+36 20 5787 313 

Balogh Zsuzsa