Két hét a jobb angoltudásért

Egyéni vagy páros nyári intenzív angoltanfolyamok 

egyéni tematikával, 20 órában

 

Két hetes tunusokban intenzív egyéni angoltanfolyamokat szervezünk felnőtteknek és diákoknak egyaránt a nyári szünetben. Sokféle nyelvi igény között felkészítés angol nyelvvizsgára, túlélő angol, társalgási angol, utazó angol, nyelvtani rendszerezés is elérhető. Sőt! További speciális igényeket is figyelembe tudunk venni az egyéni tanulási tematikák kialakításakor. Az intenzív órákat otthon végezhető online feladatokkal egészítjük ki. 


Létszám: a két hetes turnusokat egy és két fő is igénybe veheti.
 

A 20 órás tanfolyam ára (1 óra 45 perces.)

1 fő részére 90.000 Ft, 2 fő részére összesen 130.000 Ft (65.000 /fő). Az óradíj 4.500 Ft 1 főre, 3.250 Ft/fő 2 fő esetén. Az anyanyelvi, szakmai, üzleti és nyelvvizsga-előkészítő magánórákra a 30 % felárat számítjuk fel. A díjat előre kell fizetni, közvetlenül a tanárainknak.

 

A Bonus kártyával rendelkező hallgatóinkank egy könyvet adunk ajándékba a nyári intenzív tanfolyamhoz.

Turnust lefoglalni a tandíj 20%-nak befizetésével lehet.

Az órákat közvetlenül a tanároknál kell fizetni.

VÁLASSZON OKTATÓT ÉS TANFOLYAMI IDŐPONTOT! 

Ferencz Renáta|Türelmes és alapos

 

Régóta az English Center tanára, Nagyon eredményesen tud kezdőket tanítani, ami nagy kihívásnak számít a nyelvoktatói szakmában. Jelképesen fogja tanítványai kezét, és szisztematikusan, jól felépítve, lépésről lépésre segíti őket. Hallgatói közben lelkesek maradnak és kitartanak, mindig tanulnak és minden órán ott vannak, szépen haladnak előre, és észrevétlenül egyre önállóbbá válnak. Első diplomáját az ELTE BTK-n szerezte, majd a Gazdasági Főiskola nemzetközi kommunikáció szakát is elvégezte. Kisgyerekek angol tanításában is nagy tapasztalata van

2019. nyári turnusok

Időpontok:  20 órás csomag rugalmas időbeosztásban a tanárral egyeztetve.

Szőlősi Ágota | Lelkiismeretes és kedves

 

Régóta az English Center tanára, angoltudása, kiejtése csodálatos. 1 évig Angliában is élt. Lelkiismeretes, angol szakon végzett nyelvtanár és igazi, jó csapattag. Szerinte magasabb szinten könnyebb tanítani. Egyik hallgatója ezt írta róla e-mailben az iskolának: „Nagyon jól éreztem magam tegnap az első órán, annak ellenére, hogy az angoltudásom kritikán aluli. Egy nagyon szimpatikus és képzett tanárnő fél siker. A többit igaz nekünk kell adni, de majd igyekszem”. 

 

2019. nyári turnusok

TURNUS 1: Június 17-28   9:00-10:30  MEGTELT

TURNUS 2: Július 1-12      9:00-10:30  MEGTELT

Pataki Virág | Alapos és megértő

 

Az English Center egyik legelső tanára, 1998-tól tanít itt. Fő erősségei a kitartás, a megbízhatóság és a felelősségvállalás. Elsősorban felnőttoktatásban, tanulni akaró emberek képzésében nagyon eredményes, és már többen mondták róla, hogy milyen gyönyörű a kiejtése. Türelmes, alapos, szívesen elmond mindent újra akárhány alkalommal, könnyen képes alkalmazkodni tanítványai elvárásához. A JATE-n végzett angol–francia szakon, középiskolai, valamint sokéves nyelviskolai tapasztalattal rendelkezik. A nyelvtanítás mellett fordítással foglalkozik.

 

Ádok Marietta | Elfogadó és vidám

 

2000-ben Szegeden szerezte angol nyelvtanári diplomáját. Minden korosztály tanításában van tapasztalata, legközelebb mégis a kamaszok állnak hozzá. Tanári hitvallása szerint a nyelvtanítás fontos alappillére egy olyan elfogadó, kapcsolódásra törekvő tanár-diák viszony megteremtése, ahol a tanítványok le tudják küzdeni saját magukkal és a nyelvvel kapcsolatos gátjaikat és ebben a pozitív légkörben képessé és befogadóvá válnak egy új nyelv elsajátítására. Erősségei a vidámság, lelkesedés, az odafigyelés és az egyéni igények maximális figyelembevétele. Sikeresen készíti fel diákjait nyelvvizsgára, érettségire.

2019. nyári turnusok

TURNUS 1: Június 12-27.  8:30-10:00  MEGTELT

2019. nyári turnusok

TURNUS 1: június  17-28. MEGTELT
TURNUS 2: július  1-13. MEGTELT
TURNUS 3:  augusztus 12-24.

Vanja Smoje-Glavaski | Kedves és precíz

 

Vanja kiegyensúlyozott, kedves, alapos, megbízható és nagyon jó tanár. A vérében van a tanítás, ösztönösen ráérez arra, hogy hallgatóinak éppen mire van szüksége – bátorításra, számonkérésre vagy gyakorlásra. Nem csoda, hogy tanítványai ragaszkodnak hozzá. Több évet élt Amerikában, az English Centerben 2001. óta dolgozik. Főleg felsőfokú tanfolyamokon szeret tanítani. Folyamatosan továbbképzi magát. Tanítás mellett angoltanár-továbbképzést és tanárképzést tart szakembereknek.

2019. nyári turnusok

TURNUS1: augusztus  5-15.

Antos Balázs  | Hatékony és motiváló

 


Több mint 25 éve tanít angolt magántanárként, rengeteg diákot készített már fel hatékonyan a sikeres nyelvvizsgára. Szívesen teszi érthetővé a nyelvtant, és a tanulást megkönnyítő praktikus segédletekkel látja el tanítványait. Végtelen türelemmel hangolódik rá tanítványai lelki alkatára, hogy az érdeklődésüknek és karakterüknek megfelelő feladatokkal tudja motiválni a nyelvtanulást.

2019. nyári turnusok

TURNUSOK: egész júliusban és augusztusban, rugalmasan egyeztetve.

A Bonus kártyával rendelkező hallgatóinkank egy könyvet adunk ajándékba a nyári intenzív tanfolyamhoz.

 

Szeretne intenzív tanfolyamra járni? Írjon nekünk!