top of page

Két hét a jobb angoltudásért nyáron

Egyéni vagy páros nyári intenzív angoltanfolyamok egyéni tematikával, 20 órában

 

Két hetes turnusokban intenzív egyéni angoltanfolyamokat szervezünk felnőtteknek és diákoknak egyaránt a nyári szünetben. Sokféle nyelvi igény között felkészítés angol nyelvvizsgára, túlélő angol, társalgási angol, utazó angol, nyelvtani rendszerezés is elérhető. Sőt! További speciális igényeket is figyelembe tudunk venni az egyéni tanulási tematikák kialakításakor. Az intenzív órákat otthon végezhető online feladatokkal egészítjük ki. 


Létszám: a két hetes turnusokat egy és két fő is igénybe veheti.
 

A 20 órás tanfolyam ára (1 óra 45 perces.)

1 fő esetén 115.000 Ft,/fő 2 fő esetén  70.000 /fő. (két fő együttes jelentkezése esetén 5% páros angol kedvezményt adunk)

nyelvvizsga-felkészítő, anyanyelvi, szakmai és üzleti magánórák díja 1 fő esetén: 135.000 Ft, 2 fő esetén: 84.500 Ft/fő. (két fő együttes jelentkezése esetén 5% páros angol kedvezményt adunk)

 

Turnust lefoglalni a tandíj 20%-nak befizetésével lehet.

Az órákat közvetlenül a tanároknál kell fizetni.

Az órák helyszíne: a tanfolyamokat angoltanáraink online vagy személyesen otthon tartják

VÁLASSZON OKTATÓT ÉS TANFOLYAMI IDŐPONTOT! 

Marietta

2000-ben Szegeden szerezte angol nyelvtanári diplomáját. Minden korosztály tanításában van tapasztalata, legközelebb mégis a kamaszok állnak hozzá. Tanári hitvallása szerint a nyelvtanítás fontos alappillére egy olyan elfogadó, kapcsolódásra törekvő tanár-diák viszony megteremtése, ahol a tanítványok le tudják küzdeni saját magukkal és a nyelvvel kapcsolatos gátjaikat és ebben a pozitív légkörben képessé és befogadóvá válnak egy új nyelv elsajátítására. Erősségei a vidámság, lelkesedés, az odafigyelés és az egyéni igények maximális figyelembevétele. Sikeresen készíti fel diákjait nyelvvizsgára, érettségire.
Oktatás módja
: elsősorban online

2023. nyári turnusok

Időpontok hamarosan.

Igény esetén egyeztetünk időpontot az oktatóval.

marietta1.jpg

Ágota

Régóta az English Center oktatója. Angoltudása, kiejtése csodálatos, 1 évig Angliában is élt. Nagyon lelkiismeretes, angol szakon végzett nyelvtanár. Óráin nagy hangsúlyt fektet a nyelvani szerkezetekre, a helyes nyelvtudás elsajátítására. Mindig van egy bátorító szava, ha nehezebben megy az angol. Kedves és türelmes oktató, órái inspirálók és motiválók.

Oktatás módja: személyes és online

2023. nyári turnusok

Időpontok hamarosan.

Igény esetén egyeztetünk időpontot az oktatóval.

ágota

Balázs 

Több mint 25 éve tanít angolt magántanárként, rengeteg diákot készített már fel hatékonyan a sikeres nyelvvizsgára. Szívesen teszi érthetővé a nyelvtant, és a tanulást megkönnyítő praktikus segédletekkel látja el tanítványait. Végtelen türelemmel hangolódik rá tanítványai lelki alkatára, hogy az érdeklődésüknek és karakterüknek megfelelő feladatokkal tudja motiválni a nyelvtanulást. IELTS és EURO nyelvvizsgákra is vállal felkészítést.
Oktatás módja: elsősorban online

2023. nyári turnusok

Időpontok hamarosan.

Igény esetén egyeztetünk időpontot az oktatóval.

balazs-uj.jpg

Vanja

Az English Center módszertani értekezleteit vezeti. Kiegyensúlyozott, kedves, precíz, alapos, megbízható és nagyon jó tanár. A vérében van a tanítás, ösztönösen ráérez arra, hogy hallgatóinak éppen mire van szüksége – bátorításra, számonkérésre vagy gyakorlásra. Nem csoda, hogy tanítványai ragaszkodnak hozzá. Több évet élt Amerikában, az English Centerben 2001. óta dolgozik. Főleg felsőfokú tanfolyamokon szeret tanítani. Folyamatosan továbbképzi magát, legutóbb az IH DELTA kurzusát végezte el. Tanítás mellett angoltanár-továbbképzést és tanárképzést tart szakembereknek.

2023. nyári turnusok

Időpontok hamarosan.

Igény esetén egyeztetünk időpontot az oktatóval.

vanja

Renáta

Régóta az English Center tanára, Nagyon eredményesen tud kezdőket tanítani, ami nagy kihívásnak számít a nyelvoktatói szakmában. Jelképesen fogja tanítványai kezét, és szisztematikusan, jól felépítve, lépésről lépésre segíti őket. Hallgatói közben lelkesek maradnak és kitartanak, mindig tanulnak és minden órán ott vannak, szépen haladnak előre, és észrevétlenül egyre önállóbbá válnak. Első diplomáját az ELTE BTK-n szerezte, majd a Gazdasági Főiskola nemzetközi kommunikáció szakát is elvégezte. Kisgyerekek angol tanításában is nagy tapasztalata van. EURO nyelvvizsgára is vállal felkészítést.
Oktatás módja: személyes és online

2023. nyári turnusok

Időpontok hamarosan.

Igény esetén egyeztetünk időpontot az oktatóval.

e20236_d3fba1996de4478fae2e540ecdd56f63~
Belinda.jpg

Belinda

Belinda a szépséges Buckinghamshire-ből (Nagy-Britannia) érkezett hozzánk.  TESOL képesítéssel rendelkezik és húsz éve tanít angolt felnőtteknek, gyerekeknek, csoportosan és egyénileg is. Ezen felül üzleti angol oktatásában is van tapasztalata. Sokáig az egészségügyben dolgozott, hobbijai az utazás, kertészkedés és az állatok. A szentendrei Árvácskában is találkozhatunk vele.

2023. nyári turnusok

Időpontok hamarosan.

Igény esetén egyeztetünk időpontot az oktatóval.

Belinda.jpg
Így léphet kapcsolatba velünk!
Anchor 1

 1.   Írjon nekünk!

 2.   Hívja nyelviskolánkat!
Barbara.jpg

Telefon:

+36 30 1544 120

Varga Barbara

bottom of page