top of page

Két hét a jobb angoltudásért nyáron

Egyéni vagy páros nyári intenzív angoltanfolyamok egyéni tematikával, 20 órában

 

Két hetes turnusokban intenzív egyéni angoltanfolyamokat szervezünk felnőtteknek és diákoknak egyaránt a nyári szünetben. Sokféle nyelvi igény között felkészítés angol nyelvvizsgára, túlélő angol, társalgási angol, utazó angol, nyelvtani rendszerezés is elérhető. Sőt! További speciális igényeket is figyelembe tudunk venni az egyéni tanulási tematikák kialakításakor. Az intenzív órákat otthon végezhető online feladatokkal egészítjük ki. 


Létszám: a két hetes turnusokat egy és két fő is igénybe veheti.
 

A 20 órás tanfolyam ára (1 óra 45 perces.)

1 fő esetén 115.000 Ft,/fő 2 fő esetén  70.000 /fő. (két fő együttes jelentkezése esetén 5% páros angol kedvezményt adunk)

nyelvvizsga-felkészítő, anyanyelvi, szakmai és üzleti magánórák díja 1 fő esetén: 135.000 Ft, 2 fő esetén: 84.500 Ft/fő. (két fő együttes jelentkezése esetén 5% páros angol kedvezményt adunk)

 

Turnust lefoglalni a tandíj 20%-nak befizetésével lehet.

Az órákat közvetlenül a tanároknál kell fizetni.

Az órák helyszíne: a tanfolyamokat angoltanáraink online vagy személyesen otthon tartják

VÁLASSZON OKTATÓT ÉS TANFOLYAMI IDŐPONTOT! 
Demkó Bíbor.jpg

Bíbor

Bíbor több mint  15 éve vesz részt a felnőttoktatásban, bár minden korosztály tanításában jól megállja helyét. Több nyelviskolában is tanított, tapasztalata van egyéni, csoportos és céges tanfolyamok oktatásában. Tanítványai szerint egyik fő erénye, hogy kiválóan rá tud hangolódni hallgatóira és nagy türelemmel fordul feléjük. Bátorító órái jó hangulatban telnek.

2023. nyári turnusok

TURNUS 1: Június 19 - 30., BETELT

TURNUS 2: július 10-21., online

balazs-uj.jpg

Balázs

Több mint 25 éve tanít angolt magántanárként, rengeteg diákot készített már fel hatékonyan a sikeres nyelvvizsgára. Szívesen teszi érthetővé a nyelvtant, és a tanulást megkönnyítő praktikus segédletekkel látja el tanítványait. Végtelen türelemmel hangolódik rá tanítványai lelki alkatára, hogy az érdeklődésüknek és karakterüknek megfelelő feladatokkal tudja motiválni a nyelvtanulást. IELTS és EURO nyelvvizsgákra is vállal felkészítést.

Oktatás módja: online és személyes

2023. nyári turnusok

TURNUS 1 június 19-30. BETELT

TURNUS 2 június 26. - július7. BETELT

TURNUS 3 július 3-14.

TURNUS 4 július 10-21.

TURNUS 5 július 17-28.

TURNUS 6 augusztus 14-26.

TURNUS 7 augusztus 21-szeptember  1.

gyorgyi1_edited.jpg

Györgyi

Györgyi örömmel vállal kezdő és alapszintű hallgatókat, szivesen tanít angolul megszólalni nem merő gyerekeket, és nemzetközi tapasztalatai kapcsán üzleti angolt felnőtteknek. Évekig volt a British Council regionális marketing vezetője, ahol a nyelviskola és vizsgaközpont munkájában, valamint nemzetközi projektekben vett részt.  Precíz, alapos és vidám természetű, jó hangulatú óráit kedvelik a hallgatók. Sok-sok játékos feladattal várja az angolul beszélni vágyó, gyerek és felnőtt hallgatókat egyaránt.

Oktatás módja: személyes

2023. nyári turnusok

TURNUS 1: június 5-16. BETELT

TURNUS 1: augusztus 7-18.
TURNUS 3: augusztus 21. - szeptember 1.

marietta1.jpg

Marietta

2000-ben Szegeden szerezte angol nyelvtanári diplomáját. Minden korosztály tanításában van tapasztalata, legközelebb mégis a kamaszok állnak hozzá. Tanári hitvallása szerint a nyelvtanítás fontos alappillére egy olyan elfogadó, kapcsolódásra törekvő tanár-diák viszony megteremtése, ahol a tanítványok le tudják küzdeni saját magukkal és a nyelvvel kapcsolatos gátjaikat és ebben a pozitív légkörben képessé és befogadóvá válnak egy új nyelv elsajátítására. Erősségei a vidámság, lelkesedés, az odafigyelés és az egyéni igények maximális figyelembevétele. Sikeresen készíti fel diákjait nyelvvizsgára, érettségire.Oktatás módja: elsősorban online

2023. nyári turnusok

Időpontok hamarosan

Így léphet kapcsolatba velünk!
Anchor 1

 1.   Írjon nekünk!

 2.   Hívja nyelviskolánkat!
Barbara.jpg

Telefon:

+36 30 1544 120

Varga Barbara

bottom of page