Inspiráló módszertani órák angoltanároknak 45 percben, online

Oktatók

Az English Center Szentendre első nyelviskolájaként már 24 éve tanít eredményesen angolul tanulókat. Oktatóink kiváló angoltanárok, akik közül többen is tartanak módszertani képzéseket, workshopokat egyetemeken, konferenciákon, szakmai fórumokon.  Az English Centerben rendszeresen tartunk módszertani képzéseket angoltanárainknak, ezt a lehetőséget szeretnénk kinyitni a környékbeli iskolák és intézmények oktatói felé is, és egy platformot teremteni a helyi angoltanáros közösség találkozására és a tapasztalatcserére. Célunk, hogy havi egy alkalommal olyan ötleteket, módszereket osszunk meg az angoltanárokkal, melyek színesítik az órákat, élvezetessé teszik az angoltanulást, könnyen eljasátíthatók, és azonnal alkalmazhazók a nyelvoktatásban. A módszertani órákon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az első alkalom decemberben lesz, szeretettel várjuk az érdeklődőket.

Vigyük be a valós életet az osztályterembe! | 2022. január 10. 

Bringing the real world into the classroom for more memorable and communicative lessons (online and offline)

"In this interactive talk I would like to share with you some ways in which I’ve tried to bring the real world into the classroom and thus motivate my students to stay alert and interested in learning and using English, as well as to create some memorable experiences for all of us involved"   Vanja Smoje-Glavaski

 
Időpont: 2022. január 10. hétfő  12:15-13:00

Online előadás zoomon  - ennek letöltéséhez és használatához összeállítuttunk egy >> zoom kisokost.

Előadó: Vanja Smoje-Glavaski, az English Center oktatója

Résztvevők: olyan angoltanároknak ajánljuk, aki szeretnék autentikus anyagokkal szinesíteni az óráikat

Az előadás nyelve: angol

Részvételi díj nincs.  A jelentkezést követően küldjük a részleteket és a részvételhez a linket.

Korábbbi témáink

2021.12.06: Autentikus anyagok használata az angolórán, Vanja Smoje-Glavaski

Fotók: Audrey Metelev, Finger Cat Hddm, Hatice Yardim, Kyle Glenn, Markus Spicke/Unspash

Vanja2_edited.jpg

VANJA SMOJE-GLAVASKI

angoltanár, tanártréner

Az English Center módszertani értekezleteit vezeti. Több évet élt Amerikában, 2001. óta az English Centerben oktatója. Gyakran tart módszertani képzéseket angoltanároknak, Mini Grammar videó sorozatunkat ő készítette.

e20236_d3fba1996de4478fae2e540ecdd56f63~mv2 copy.jpg

FERENCZ RENÁTA

angoltanár

Nagyon eredményesen tud kezdőket tanítani, ami nagy kihívásnak számít a nyelvoktatói szakmában.  Első diplomáját az ELTE BTK-n szerezte, majd a Gazdasági Főiskola nemzetközi kommunikáció szakát is elvégezte. Kisgyerekek angol tanításában is nagy tapasztalata van.

piroska-uj.jpg

SÍPOS PIROSKA

angoltanár, tanártréner, nyelvi coach

24 éve tanít angolt,  nagyon jól átlátja a nyelvtanulás folyamatát.  Tanártréner is, módszertant oktat a Károli Egyetemen, valamint konferenciákon, és időnként nyelviskoláknál. Speciális területei a diszexiás hallgatók nyelvoktatása és a nyelvi coaching.