top of page

Egyéni igényekre szabott üzleti angoltanfolyam 

Magánórás üzleti angoltanfolyamunkon a hallgató által kért, számára hasznos hétköznapi/munkahelyi, hivatalos/magánéleti szituációkat gyakoroljuk. Igény esetén napi élő híreket dolgozzunk fel, szakmai könyveket, eseményeket beszélünk meg, a hallgató szintjének megfelelő új nyelvtant az általa fontosnak tartott szövegkörnyezetben, témákban sajátítuk el. Emellett olyan témákkal is foglalkozhatunk, mint az önéletrajz írás, munkahelyi problémák, változások a vállalati életben vagy a globalizáció. Sőt, igény esetén a hallgató aktuális munkahelyi feladatainak angol nyelvű megvalósítását is segítjük.

Tanfolyami információk


Az üzleti angoltanfolyam 20 órás csomagokban vehető igénybe.  Az érdeklődők egy 20 perces próbabeszélgetésen vehetnek részt, hogy meggyőződjenek arról,  hogy az oktató és a tanulási forma megfelel-e az elvárásaiknak. ​  A hallgatók igényei szerint online vagy személyes órákat is vállalunk. 

 

Tanfolyami díj: egy 20 órás csomag ára 156.000 Ft (20x45 perc).

A tanfolyami díjat egy összegben előre fizetik ki a hallgatók a tanárainknak vagy az English Centernek. Az tanfolyami díjakat és az angolórák lemondására vonatkozó szabályokat lejjebb találja.

Oktatóink hazai és nemzetközi környezetben és az üzleti életben is aktívan részt vesznek, és ezeket a tapasztalataikat jól tudják hasznosítani az üzleti angol nyelv oktatásában és céges angoltanfolyamokon. >> Ismerje meg őket

Érdekli ez a tanfolyam? Írjon nekünk most!

BUSINESS TOPICS A'LA CARTE

 

 • Professional introduction (CV, background, personal history)

 • Healthy lifestyle - body and soul

 • Sustainable economy, resources, human responsibility

 • Transport and travelling

 • Globalisation (economics, culture)

 • Idiomatic expressions in everyday English

 • Text cohesion, linking words and phrases

 • European identity, does it exist? (History, culture, economics)

 • Exposure, learning methods

 • Time management, Teamwork

 • Presentation & negotiation skills

 • Workplace disputes, office problems

 • Success and failure

 • Local governments and politics

 • Relation between companies - mergers, bids, competitiveness

 • News and journalism

 • Changes in society, discussing problems and solutions

 • The FLOW

Anchor 1
Üzleti angolt oktató tanáraink

Oktatóink hazai és nemzetközi környezetben és az üzleti életben is aktívan részt vesznek, és ezeket a tapasztalataikat jól tudják hasznosítani az üzleti angol nyelv oktatásában és céges angoltanfolyamokon.

Anchor 2
Adrian_edited.jpg

ADRIAN

Adrian Angliából költözött Szentendrére, és 2017 őszétől kapcsolódott be az English Center munkájába. Üzleti és informatikai területen dolgozott, de a jogban is járatos. 

Szakterületei: informatika, pénzügy, jog, menedzsment.

gyorgyi-1.jpg

GYÖRGYI

Györgyi a nyelvoktatáson túl üzleti és non-profit tapasztalattal is rendelkezik. Évekig volt a British Council regionális marketing vezetője, ahol nemzetközi projektekben vett részt. Oxfordban, a Chartered Marketing Institute  marketing szakdiplomáját is megszerezte. 

Szakterületei: marketing, kommunikáció, HR, projekt menedzsment, állásinterjú felkészítés

Paper Art

SZILVIA

Nagy szakmai tapasztalattal rendelkező, igényes munkavégzésre törekvő kolléga, aki szenvedélyesen szeret tanítani.  Jogi és közgazdasági egyetemet végzett. 15 éve tanít angolul, jelentős óraszámban cégeknél, üzleti angolt. Néhány éve csatlakozott az English Centerhez.

Szakterületei: jog, banki műveletek, pénzügyek, közgazdaságtan

Belinda-business-small2.jpg

BELINDA

Belinda Buckinghamshire-ből (Nagy-Britannia) érkezett hozánk. Húsz éve tanít angolt felnőtteknek, csoportosan és egyénileg is, köztük üzleti angolt is. Sokáig az egészségügyben dolgozott.

Szakterületei: egészségügy, állatgondozás

ANDRAS.png

ANDRÁS

András szervezetfejlesztési és üzleti modellek kidolgozásával fogalkozott különféle vállalatok  és civil szervezet számára, Magyarországon és az USÁ-ban. Nemrégiben csatlakozott az English Center csapatához.

Szakterületei: üzletfejlesztés, stratégiai tervezés, menedzsment,  HR, üzleti tanácsadás

Lemondásra vonatkozó szabályok

Az 1 fős magánórák lemondási ideje maximum 48 óra (hétfői óra esetén csütörtök 17 óra) , ha ezen belül kerül az óra lemondásra, akkor ki kell fizetni. Egy tanfolyam keretében maximum 20% lemondás lehetséges. Ez alól természetesen kivételt képezhet 1-1 rendkívül indokolt alkalom.  A díjat előre kell fizetni, közvetlenül a tanárainknak. 

A 2, 3 és 4 fős mini csoportok lemondása csak az összes hallgató közös megegyezése esetén lehetséges, maximum 48 órával az óra előtt. Ha ezen belül kerül az óra lemondásra, akkor ki kell fizetni. Egy tanfolyam keretében maximum 20% lemondás lehetséges, szintén közös megegyezéssel. A díjat előre kell fizetni, közvetlenül a tanárainknak. 

Hétvégi felár: kivételes esetekben tanáraink hévégén is vállalnak oktatást. Ilyen esetben a hétvégi órákra felárat számítunk fel, szombati napokra 30%, vasárnapra 50% felár fizetendő.

Tanfolyam megszakítása: A hallgatók befizetik a tandíjat, ezzel elkötelezik magukat a nyelvtanulás mellett. Ha valamilyen nagyon indokolt, előre nem látható ok vagy váratlan esemény miatt a hallgató mégsem tudja folytatni a megkezdett tanfolyamot, a le nem járt órák tandíjának összegéről egy vouchert állítunk ki, amit egy éven belül lejárhat a hallgató. Azzal a feltétellel, hogy amennyiben idő közben az English Center magánórás tanfolyami díja megemelkedik, a lejárható órák számát ennek megfelelően számítjuk ki.

bottom of page