Hallgatóink

 

Néhány hallgatónkat bővebben is megkérdeztünk arról, hogy miért kezdett bele az angoltanulásba, mik a céljai és hogy érzi vagy érezte magát nálunk. A velük készült interjúkat találja ezen az oldalon.

 

 

Varga Gábor, az Apróséf tulajdonosa

Varga Gábor cukrászként kezdte pályafutását, majd könyveket írt, kipróbálta a televíziózást  és elindította receptes weboldalát az ApróSéf.hu-t. A nemzetközi karrier tervei miatt érezte szükségét annak, hogy angolul tanuljon az English Centerben. Ezekről mesél a vele készült interjúban.

Bozsó Zita, rendezvényszervező

Bozsó Zita, rendezvényszervező, 3 kisfiú anyukája. Két éven keresztül járt az English Centerbe heti 2 délelőttös intenzív angoltanfolyamra. Mára munkája kapcsán fennakadás nélkül telefonálgat és levelezik. 

Both Rita, "családmenedzser"

A háromgyerekes anyuka jelenleg "családmenedzser" és főleg maga miatt tanul angolul.  Szerinte ahány nyelven beszélsz, annyi ember vagy. Az már csak a tortán a hab, ha olyan munkád van, ahol hasznosíthatod is és/vagy külföldön élsz.

Pál Attila a Fő téri könyvesboltól

Attila Szentendre egyik legkedveltebb boltjában, a Fő téri könyvesboltban dolgozik. Elsősorban a nyelvvizsga a fő cél számára, hogy megszerezhesse diplomáját. Szerinte valamilyen szintű angoltudásra mindenkinek szüksége van, mivel egy multikulturális világban élünk.

Maczó Rozi fodrász

Rozinak leginkább az utazáshoz kell az angol. Egy 70+-os vendége hátizsákkal járja a világot, amit nagyon motiválónak talált, de nyelvtudás nélkül nem könnyű világot látni. Komolyan nekikezdett az angoltanulásnak és már sikerélménye is van. 

Please reload