top of page

Hallgatóink

 

Néhány hallgatónkat bővebben is megkérdeztünk arról, hogy miért kezdett bele az angoltanulásba, mik a céljai és hogy érzi vagy érezte magát nálunk. A velük készült interjúkat találja ezen az oldalon.

 

 

Fenyő Márta, fizikus, feltaláló

Fenyő Márta több találmánya között legismertebb a Bioptron lámpa, mellyel nagyon sok ember gyógyulását segítette elő világszerte. Az English Centerbe a második intenzív angoltanfolyamra iratkozott éppen vissza, amikor beszélgettünk.
 

Csender Levente, novellista

Csender Levente, József Attila-díjas író, hat novelláskötet és egy mesekönyv szerzője. Egyre többször jár külföldi könyves eseményekre, nemzetközi könyvfesztiválokra, ahol interjúkat ad, és pódiumbeszélgetéseken vesz részt, ezért van szüksége az angolra, de munkájától függetlenül sem szeretné az angol tanulást abbahagyni.

Bozsó Zita, rendezvényszervező

Bozsó Zita, rendezvényszervező, 3 kisfiú anyukája. Két éven keresztül járt az English Centerbe heti 2 délelőttös intenzív angoltanfolyamra. Mára munkája kapcsán fennakadás nélkül telefonálgat és levelezik. 

Varga Gábor, az Apróséf tulajdonosa

Varga Gábor cukrászként kezdte pályafutását, majd könyveket írt, kipróbálta a televíziózást  és elindította receptes weboldalát az ApróSéf.hu-t. A nemzetközi karrier tervei miatt érezte szükségét annak, hogy angolul tanuljon az English Centerben. Ezekről mesél a vele készült interjúban.

Both Rita, "családmenedzser"

A háromgyerekes anyuka jelenleg "családmenedzser" és főleg maga miatt tanul angolul.  Szerinte ahány nyelven beszélsz, annyi ember vagy. Az már csak a tortán a hab, ha olyan munkád van, ahol hasznosíthatod is és/vagy külföldön élsz.

Pál Attila a Fő téri könyvesboltól

Attila Szentendre egyik legkedveltebb boltjában, a Fő téri könyvesboltban dolgozik. Elsősorban a nyelvvizsga a fő cél számára, hogy megszerezhesse diplomáját. Szerinte valamilyen szintű angoltudásra mindenkinek szüksége van, mivel egy multikulturális világban élünk.

Maczó Rozi fodrász

Rozinak leginkább az utazáshoz kell az angol. Egy 70+-os vendége hátizsákkal járja a világot, amit nagyon motiválónak talált, de nyelvtudás nélkül nem könnyű világot látni. Komolyan nekikezdett az angoltanulásnak és már sikerélménye is van. 

Please reload

bottom of page