top of page
jo-befektetes-honlap.webp
gyes-foto.jpg

FELHÍVÁS KEDVEZMÉNYES ANGOLTANULÁSRA

Kedves gyermeküket főállásban nevelő anyukák és apukák!

Az Szentendre English Center-ben olyan akciót indítunk, amivel a ti angoltudásotokat kívánjuk támogatni! 

 

Délelőtti kiscsoportos angoltanfolyamainkra 25% kedvezményt biztosítunk a gyermeküket főállásban nevelőknek.  Ezzel  szeretnénk ösztönözni és támogatni ezeket a szülőket, hogy jobb angoltudással felvértezve térhessenek majd vissza a munkaerő-piacra.

 

A gyereknevelés időszaka remek alkalom lehet arra, hogy ki-ki megtanuljon angolul és ezért ki kell használni. Hisz fontos, hogy mindenki magára is szánjon időt és hacsak teheti, hetente egy-egy alkalommal eltöltsön pár órát felnőttek között, akikkel hasonló élethelyzetben, életkorban és érdeklődési körben van. Egy ilyen közösség nagyon inspiráló és élvezetes közeget tud nyújtani az angoltanuláshoz, ezért nagyon eredményes tud lenni.

A GYES kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.

A DÉLELŐTTI KISCSOPORTOS ANGOLTANFOLYAMOKRÓL

Kis csoportos (4-8 fős) angol tanfolyamainkat Szentendrén a Dunakorzó 25-ben tartjuk, délelőtt 8.30-12.00 óra között. 

A tanfolyamokon a beszélt angol nyelv elsajátítását célozzuk meg és kommunikációs módszert alkalmazunk. A tanfolyamok általános célja, hogy idegen nyelvi környezetben vagy külföldi emberek között is könnyedén, kényelmesen tudjunk társalogni és ne kelljen azon izgulni, megértem-e vajon, ha hozzám szólnak vagy mi van, ha egy szó sem jut eszembe, amikor válaszolnom kellene.... Felkészítünk ezekre a helyzetekre, mert angolóráink tele vannak élethelyzetekkel, rövid prezentációkkal és szituációs játékokkal. Nagy hangsúlyt fektetünk a szókincs fejlesztésre és hasznos kifejezések elsajátítására, de a nyelvtani rendszerezés sem marad el az angolórákról.

Kedvezményes tandíjak

32 órás, heti 1 délelőttös angoltanfolyam ára 85.000 Ft helyett 63.750 Ft

64 órás, heti 2 délelőttös angoltanfolyam ára 160.00 Ft helyett 120.00 Ft

bottom of page