top of page
Vélemények

 

Ismerje meg hallgatóink véleményét a Szentendre English Center intenzív angoltanfolyamairól.

Takács család (2023. június)

"Kedves Balázs! Köszönünk MINDENT!!  Nagyon jó tanár vagy, eszméletlen fejlődésen ment keresztül Dodo amióta veled tanul!!
Fantasztikus ember vagy ,köszönjük!"

Horváth Kristóf (2023. május)

"Kedves Balász! Megvolt az IELTS nyelvvizsga. Összességében úgy érzem, jól sikerült....  Most kaptam a vizsgaeredményeket:  Összességében: 7.0, ami megfelel a felsőfokú vizsgának. Köszönöm a munkádat" 
 

Husz Erika (2022. június)

"Szeretnék visszajelzést adni a szeptemberben indult, Ágota és Bíbor által vezetett csoporttal kapcsolatban. Én még soha életemben nem vettem részt olyan képzésen, melyet ennyire hasznosnak és eredményesnek éreztem. Túlszárnyalva saját határaimat, olyan mértékű fejlődésen esett át nyelvtudásom, amit elképzelni sem tudtam. A képzés minden percét élveztem. Ágota és Bíbor minden alkalommal rendkívül felkészülten, az óra minden percét kihasználva, jó hangulatot teremtve adta át a tananyagot, ezer köszönet érte!!"
 

Söregi Ildikó (2022. június)

"I just can't believe,  how fast  this time has passed!!! I enjoy every minute of studying with Belinda, and I would love to countinue. ( so much to learn.. )  However, I am unable to book an another course right away, I need 1 or maximum 2 weeks to decide (it depends on my job hunting result too..)

I will definately contact you as soon as I know.

But let me say, this is a great course and Belinda is a wonderful person and teacher!"

Kollarikné Laczkó Edina (2021. november)

"Életem egyik legjobb döntése volt ezt az iskolát választani. Györgyi és Ágota remekül tanítanak, jól kiegészítik egymást. Amikor kérdésem van bármikor fordulhatok hozzájuk, mindig azonnal segítenek. Az órák hangulata is szuper, csak ajánlani tudom mindenkinek. :-) :-)"  

Vélemények a 2021/22. I félévről - hallgatói felmérés (2021. november)

"Rengeteg a munkám van, de így is a hetem fénypontja az angol óra. Szeretem az angolt de rettegtem mindig az angol óráktól mert nagyon rossz tapasztalataim voltak eddig sajnos. NA ez itt teljesen megváltozott." 

"Örömmel járok ide. Jól szervezettnek érzem és örülök, hogy a véleményünk számít:-)"

"Nagyszeru kis csapat,csodalatos emberekkel🥰Szivbol orulok ,hogy tobb angol tanfolyam kozul ratok esett a valasztas! Nincsenek veletlenek."

"Korrekt, kommunikatív."

"Szeretem, hogy beszédközpontúak az órák, s a sok, rendszeres gyakorló házifeladat is szuper."

"A tanárok brutál jók, hihetetlen, hogy mennyire oda tudnak figyelni a személyes igényekre, és nagyon változatosak és igényesek az órák. Alapjáraton lekörözi a középsulis tanáraimat."

"A személyes órák jó ritmusúak és változatosak."

Vélemények a 2020/21. I félévről - hallgatói felmérés (2020. november)

"A tanárok felkészültek, az órák jól strukturáltak, a csoport tagjai kedvesek, motiválóak, az órák hangulata jó."
"Jól felépített, egymásra épülő órák. Rendszeres ismétlés, fokozatosan bővülő szókincs fejlesztés. Változatos feladatok, emiatt egy percig sem unalmas órák. Jó csoport légkör, nagyon felkészült és empatikus oktató."
"Már jártam ebbe a nyelviskolába, ezért volt módom  tapasztalni, hogy magas szinten művelik az oktatást....és ez most sincs másképp."
"Végre tudok könyvet olvasni és túrista szinten el tudom mondani mit szeretnék." 

"Néha úgy érzem, haladhatnánk gyorsabban."
"Én nagyon szerettem a vírushelyzet előtti órákat, sok nevetés, játékos csapatfeladatok! De persze most maszkban, távolságtartással teljesen más a helyzet és a lehetőségek. És ez természetesen nem az English Center-en múlik, a tanárok most is szuperek :-)"
 

Vélemények az online órákról - hallgatói felmérés  (2020. június)

"Nagyon felkészültek a tanárok mind szakmailag, mind emberileg, pontosan megtervezve előkészítik az órákat, hogy minél élvezetesebb, megragadóbb feladatokkal tanuljuk a nyelvet. Mindenkire odafigyelnek és mindenkit bevonnak a beszélgetésbe, a tanulási folyamatba. Határozottan, de ugyanakkor barátságosan vezetik az órákat, figyelnek a pontosságra. Az órákon jó hangulat van. "
"Jók a tanárok és a választott módszerek, tankönyvek is. A diáktársak szintén motiválóak. "  

"Az òra kènyelmes, praktikus megoldàs a kevès szabadidővel rendelkező, inkàbb fiatal hallgatòk szàmàra."

"Jól haladunk , kényelmes otthonról, a hangulat olyan mint a tantermi órán."

"Ugyanolyan jól szervezettek és változatosak, mint ahogy azt korábban megszokhattuk. Tehát a minőséget online formában is fenn tudta tartani az iskola. " 

"Jó hangulatú, haladunk is, de nekem hiányzik a szem. Kontakt."

Tóth Ildikó (2020. január)

"Szeretek ide járni, mert itt nem unalmas a tanulás.

Nagyon jó hangulatúak az órák, köszönhetően a tanárok profizmusának, amivel fenntartják a motiváltságot, és humoruknak, amivel fenntartják a jó hangulatot.
Nagyon sokat fejlődtem, köszönet érte!"

Debreczeni Diana (2019. február)

"Dear All,
First of all, I miss you very much, guys. I miss the lessons and I miss your company, as well.

Secondly, I passed the exam (Euroexam C1)!!!!! 😊

I am very happy and I would like to thank to our teachers for their hard work. Vanja, Piroska, You help me so much to prepare for the exam. Thank you for the useful tips how to write a letter or essay and how to present a good presentation.

I really enjoyed the whole course; it was the best I have ever participated in!  Best, Diana"

Szentmiklóssy Márta (2017 február)

"Köszönöm, hogy részese lehettem ennek a képzésnek. Nagyon jó volt!  Életem eddigi legjobb csoportjával és legjobb tanáraival volt lehetőségem együtt tanulni. Remélem, a jövőben lesz még alkalmam veletek tanulni. Hozzá kell, hogy tegyem, hogy máris hiányzik.. "

Venter Renáta (2017 január)

"Imádok ide járni és imádom, hogy ide kavarodtam!!​ A​ legjobb döntés volt ​most ​az életem​nek ebben a szakaszában.​​ Az angol délelőtt számomra egy feltöltődés​. Nincs olyan, hogy ​ne lenne kedvem órára jönni."

Molnár Melinda (2016. szeptember)

"Kethetes magànòra csomagot vettem igénybe. Ágota abszolut rám szabta az órákat, nagyon nagyon élvezetes volt, imadtam!!! Fantasztikusak voltak az órák, imádtam!!"

Róza (2016. szeptember)

"Amit angolul tudok, azt mind az English Centerben tanultam és nagyon szerettem a két tanáromat, Ágotát és Virágot is. Ha lesz újra időm, akkor biztos hozzátok fogok járni, de most nagyon sokat dolgozom."

Judit (2016. szeptermber)

"Nagyon-nagyon élveztem az angol tanfolyamot, de én most halasztok. Most a fiaimra kell koncentrálnom, de azt gondolom, jövőre újra folytatom veletek."

 

Szilvia (2016. május)

"Ezúton köszönöm, hogy részt vehettem Ferencz Renáta és Cseri Péter nyelvóráin.

Két kitűnő nyelvtanárt ismertem meg személyükben. Nagy szakértelemmel és hihetetlen segítőkészségükkel próbáltak segíteni nekem. Bátorításuk és felkészültségük révén sokat fejlődtem a 20 óra alatt. Maximálisan elégedett vagyok a közös munkánk által szerzett tudással.

Még egyszer köszönöm a lehetőséget!"

Dr. Kun Ágota (2016. május)

“Nagyon szeretem a tanáraimat, nagyon felkészültek, alkalmazkodnak hozzánk. Imádom a csoportot, nem tudom, hogy ez így, hogy jött össze, de könnyíti a tanulást. Kötetlen, laza, de azért komolyan vesszük. Motiváló, inspiráló. Ilyenben még nem volt részem, hogy háttértámogatás van az órákon, a quizlet. Szeretem a feladatokat, változatosak az órák és a könyvválasztást is méltányolom, nem általános." (2016 május)


Orbán Enikő

“Sokkal másabb, mint a többi nyelviskola, hangulatosabb.”  (2016. május)

Stefán Edina

“Jó helyen, jó időben, szimpatikusak a tanárok és az ár is megfelelő volt.”  (2016. május)

Deliné Révész Viktória

“Nagyon jó hangulatú órák vannak.”  (2016. május)

 

Tóth Kata

“Jók a tanárok, és én meg tudom ítélni, mert én is tanár vagyok.”   (2016. április)

 

Barcsay Brigitta

“A hangulat miatt szeretek az English Centerbe járni. Nagyon-nagyon jól érzem magam az órákon a kis létszám miatt.”   (2016. április)

 

Kalló Zsófi

“ 8 évig tanultam németet magántanárnál. Sokkal jobban szeretek az English Centerben tanulni, mert változatosabb, hangulatosabb órák vannak. Valamiért jobban szeretem, lehet a nyelv miatt. Könnyebbséggel veszem, várom az órákat.”   (2016. április)

 

Jesztrebszki Edina

“Barátságos, családias légkör miatt szeretem. Ez a kis csapat összehoz minket, mint egy baráti társaság, aki összegyűl.”   (2016. április)

 

Kumin Zina

“Az órák iszonyú jó hangulatban telnek. Nagyon jól érzem magam. A jókedv a legfontosabb. A Zsuzsa ki is szokott akadni, hogy túl jókedv van az órákon és így nehéz tanítani, de szerintem már megszokta.”  (2016. április)

 

Lippert Zsuzsa

"Engem már el sem tudtok zavarni innen! Nagyon szeretek tanulni, és ez az angoltanfolyam pedig nekem egy élvezet." (2016. március)

 

Joó Éva

„Nehéz volt munka és a sport mellett folyamatosan készülnöm az órákra és a félév közepén komoly dilemmába kerültem: folytassam-e a tanfolyamot vagy sem…  Zsuzsa ügyes és finom rábeszélésével és segítségével végigjártam a félévet és nagyon örülök, hogy nem adtam fel! Köszönhető ez persze tanáraimnak is, Ágotának és Péternek, akik folyamatosan bátorítottak és segítettek lelkes és odaadó munkájukkal All in all J az iskola remek, mindenkinek szívből ajánlom!  Remélem találkozunk még!

Hajrá English Center :) ”  (2016. január)

 

Vajda Zsuzsa

"Hatékony a tanfolyam és jó volt, mindeninek ajánlom. Nagyon jó a társaság is. Most nincs időm, de remélem, tudok még járni hozzátok" (2016. január)

 

Ungvári Maja

"Életemben az első olyan csoportos, ami ott van topon. Mindenkinek ajánlom folyamatosan az English Center-t." (2016. január)

 

Nagy Éva

"Igen jó kis csoport, 3 alkalmam volt eddig és szívesen járok. Az órák is elég változatosak és beszédcentrikusak. Szerintem tudásban is jól össze vagyunk hangolva." (2016. január)

 

Botos Karolina

"Rendkívül jó hangulatúak az órák. A tanárok sok típusú feladattal teszik színessé, izgalmassá a délelőttöt. És nagyon hasznos, hogy egész órán angolul beszélünk."  (2015)

 

Lippert Zsuzsa

" Az előzetes felméréssel jól állítják össze a csoportokat, együtt tudunk haladni a tanulásban. Az órák hangulata vidám, sokat társalgunk, változatos feladatok teszik változatossá az órákat. Két tanárnőnk tanítási különböősége miatt több tudáshoz jutunk. A napirendbe jól beilleszthetők az órák, mivel délelőtt vannak." (2015)

 

Lácziné Becán Zsuzsa

"Sikerült úgy összehozni a csoportot, hogy mindenki egy szinten van és nincs olyan, hogy valaki miatt rosszul éreznénk magunkat." (2015)

 

Dudás-Urbán Kriszta 

"Az órák nagyon jó hangulatban telnek és kreatívan vannak összeállítva. És nagyon jó, hogy van lehetőség a délelőtti órákra." (2015)

 

Forgó Nikolett

"Már a második kurzusomat járom itt és nem is mennék máshova. Kedvesek és hozzáértőek a tanárok." (2015)

 

Klötz Ildikó:

„Az iskolaév mint tanulási forma sokat jelentett számomra. Rendszerességre tanított, és közösségformáló ereje alól egyikünk sem tudta kivonni magát. Rábírt, hogy naponta felkészüljünk, ha nem akartunk lemaradni a többiek mögött, így kénytelenek voltunk eljutni a nyelvvizsgáig. Barátságok szövődtek és munkakapcsolatok. Csak azoknak ajánlom, akik tényleg  el akarják sajátítani az angol nyelvet, és remek légkörben, valóban jó tanároktól akarnak tanulni…” (2014)


Füzi Cecília:

„Nagyon jól éreztem magam tegnap az első órán, annak ellenére, hogy az angoltudásom kritikán aluli. Egy nagyon szimpatikus és képzett tanárnő fél siker. A többit igaz nekünk kell adni, de majd igyekszem."

 

Vég Krisztina:

"Jobbak a tanárok, mint eddig bárhol volt. Nagyon jól magyaráznak." (2014)

 

Dietz-Böszörményi Cecília:

„Nagyon jó, hogy 2 tanárunk is van! Mindkettőt nagyon szeretem, nagyon jól kiegészítik egymást, egyiktől ezt lehet tanulni, a másiktól azt. Például az egyik elmagyaráz valamit az órán, és legközelebb az a téma szóba jön, a másik mond csak egy mondatot hozzá más megközelítésből, és még inkább helyére kerül a dolog. Az is jó, hogy a kiejtésük is teljesen más, tehát egyből többféle beszédet kell megértenem. Tényleg nagyon meg vagyok elégedve.” (2013)


Rikkerné Lochner Krisztina:

„Még mindig nagyon elszánt vagyok! Kicsit elkéstem ma, mert a jég miatt nem jár a komp és busszal kellett körbe jönnöm, de mindent megteszek, hogy itt legyek." (2013)


Kiss Valéria:

„Én eddig csak magántanárhoz jártam leszámítva az iskolai tanulmányokat, de ez itt nagyon tetszik. Nagyon jó a tanfolyam, meg vagyok elégedve." (2013)


Szépvölgyi Dóra:

„A tanfolyam megüti a legmagasabb fokozatot, meg vagyok elégedve. Nagyon jók a tanárok, tényleg. Pörgősek az órák, jók, tetszik. A British Councilban és az IH-ban tanultam eddig, ott is nagyon kreatívak voltak az órák, és itt is nagyon jó minden!” (2013)

 

Kassai Zoltán:

„A legjobban az tetszik, hogy sok az angol beszéd és kevés a magyar. Sok kurzusra jártam már, de ez a legjobb. Mindkét tanár nagyon felkészült, nagy tudású és segítőkész.” (2013)


Dong Zsuzsa:

„Annyira szeretek ide járni, egy kis sziget az életemben! Mindig alig várom, hogy mehessek végre angolra. Mondtam is a férjemnek, hogy ez a legjobb jelenleg, ami velem történik.” (2013)


Szalai Nóra:

„Nagyon megszerettem a tanáraimat. Először furcsa volt, hogy nagyon keveset fordítunk magyarra. Néha azért hiányzik, de értem, miért kell így lennie, de kedvesek és igazán jó tanárok. Renáta nagyon klassz, igazi tanárnő, nagyon jól elmagyarázza a dolgokat, Szilvi pörög, mondja, gyerünk, beszélj, egy egyszerű feladatból kihoz egy csomóféle lehetőséget.

Ez az első nyelv, amit saját késztetésből tanulok.

Az utolsó egy órán már néha érzem, hogy kész vagyok. Pörög a nap, beszélgetünk, ismételünk, vesszük az új anyagot, gyakoroljuk az új feladatokat, könnyen eltelik.

A legérdekesebb feladattípus szerintem, amikor kis cetliket kapunk. Például volt olyan, amin mondatok voltak, és helyes sorrendbe kellett tenni őket. Egy vásárlásról szólt. Ki kellett választani, ki a vevő, ki az eladó, és ki mit mond.” (2013)

 

Kutatási eredmények 2022

Minden évben megkérdezzük hallgatóinkat arról, hogy milyen nálunk angolul tanulni és hogy érzik magukat nálunk. Ezekből a kutatásokból mutatunk be néhány  eredményt:

Mennyire elégedettek tanárainkkal?  

Hallgatóink egy ötös skálán átlagosan 4,94-re értékelték tanárainkat.

 

Mennyire elégedettek az órák menetével?
Erre  4,88-at kaptunk.

 

Mennyire elégedettek az órák légkörével? 

Itt az átlagunk 5.00 :)

Kutatási eredmények 2017

Mennyire elégedettek a tanfolyammal? 
Hallgatóink egy ötös skálán átlagosan 4,8-ra értékelték a tanfolyamokat.

 

Mennyire elégedettek az órai tananyaggal, feladatokkal? 

Itt az átlagunk 4,6.

 

Mennyire elégedettek tanárainkkal?  

Erre a kérdésre minden hallgatónk 5-öst adott, aminek nagyon örültünk :)

 

Mennyire elégedettek a tankönyvvel? 

Úgy tűnik, hallgatóink szeretik a New English File-t, mert az átlag itt is magas: 4,7 

 

Mennyire elégedettek a házi feladatokkal?

Erre a kérdésre 4,6-os átlagot adtak hallgatóink, és többen írták, hogy sajnos nincs idejük az órán túl gyakorolni.

 

Kutatási eredmények 2015

Hallgatóink mennyire elégedettek a tanfolyammal? 
Erre mindenkitől 5-öst kaptunk! Köszönjük :)

 

Mennyire elégedettek a tájékoztatással?

Itt a az átlagunk 4,81 aminek szintén nagyon örültünk.

 

Mely feladatok, gyakorlatok a legnépszerűbbek?  

Szókártyák, páros munka, fordítás, fogalmazás, beszédgyakorlatok és  listening.

 

Van elég alkalmuk angolul beszélni az órán?

Hallgatóink 81% válaszolt igennel, 19% szerint lehetne még több alkalom a beszédre az órákon.

 

Mi okoz nehézséget az angol tanulásban?  

A legtöbben  a folyamatos és magabiztos beszédet említették. Ezen kívül még a nyelvtan,  a magabiztos írás és a nyelvvizsga megszerzése okoz nehézséget hallgatóinknak.

 

Miért választanak minket a hallgatók?

A délelőtti angolórák, a közelség és a jó tanárok a legfontosabb szempontok. Többen említették a honlapot és ügyfélszolgálatunkat is,  aminek nagyon örültünk :) Ezen kívül még az elfogatható árat nevezték meg.

 

Kik járnak hozzánk? 

Hallgatóink főleg Szentendrén és környékén élő hölgyek, közép-és felsőfokú végzettséggel, akik óvodás és általános iskolás korú gyermekeket nevelnek.  Munkájukhoz vagy távolabbi terveikhez van szükségük angoltudásuk fejlesztésére. Szeretnek sportolni, kirándulni, olvasni, múzeumba járni a családdal és barátaikkal.

 

Köszönjük hallgatónknak, hogy válaszoltak kérdéseinkre!

 

bottom of page