top of page

Angolul a nagyvilágban 

 

Az angol nyelv ismerete ma már nélkülözhetetlen. Ha külföldön járunk, angolul meg tudjuk értetni magunkat. Ha hozzánk jönnek külföldi vendégek, szintén jól jön az angol. De szükség lehet rá filmnézéskor, olvasáskor, internetezéshor, munkahelyen vagy a világ újdonságainak felfedezésekor. Csatlakozzon hozzánk  és az English Center angol nyelvi közössége Önre is inspirálóan hat majd az angol nyelvtanulásban.

Angol nyelvi közösségünkben eredményesen fejlesztheti nyelvtudását

 

Angoltudás gyorsan
Intenzív tanfolyamainkon
gyorsan megtanul angolul

Délelőtti tanfolyamainkon gyorsan megszerzi azt a tudást, amire szükksége van ahhoz, hogy magabiztosan járjon a nagyvilágban.

A legjobb tanárok tanítják majd egy inspiráló közösségben.

Világjáró oldalunk
Tanáraink, diákjaink
utazási élményei
World Cafe
Járjuk be együtt angolul a világ érdekes tájait

A World Cafe-ban a világ ismert és kevésbé ismert, de mindenképpen különleges helyeivel ismerkedhetnek  az English Center hallgatói és barátai.

Tanulás külföldön
Partnereink 
ajánlatai

Diákjaink és tanáraink utazási élményeit olvashatják a nemrégiben elindított Travel Blogunkban többek között Máltáról, Svédországról és Horvátországról. Várjuk az Ön utazási élményét is, küldje el nekünk!

Közösség
Új barátokat
szerezhet!

Az English Center diákjai és tanárai igazi közösséget alkotnak, akik a nyelvórákon kívül is sok közös programot szerveznek. A gyermekükkel otthon lévő szülők számára ez különösen jó lehetőség, hogy új barátokra tegyenek szert és kimozduljanak otthonról.

 

We love English
Kedvenc idézeteink,
kifejezéseink

A külföldi nyelvtanulás egy nyelv elsajátításának a leggyorsabb és leghatékonyabb módja. Máltai és írországi partnereinknél anyanyelvi környezetben fejlesztheti nyelvtudását.  

 

Utazó szótár
Angol szavak és kifejezések utazóknak

Küldjön be utazással kapcsolatos magyar-angol kifejezéseket Úti szótárunkhoz és nyerjen English Center ajándékcsomagot.

 

Programok
Különféle programokat szervezünk hallgatóinknak

Hallgatóinktól összegyűjtöttük kedvenc angol idézeteiket, kifejezéseiket. Szívesen bővítjük a gyűjteményt és várjuk az újabb frappáns kifejezéseket. 

Ha Ön is szívesen tanulna az English Centerben, akkor válasssza ki az Önnek leginkább megfelelő tanfolyamot. 

bottom of page