top of page

Angoltanfolyamok külföldön

 

Külföldi angoltanfolyamaink életre szóló élményt, barátságokat és ismeretségeket adhatnak. Tudjuk, hogy a külföldön történő nyelvtanulás egy nyelv elsajátításának a leggyorsabb és leghatékonyabb módja, ezért tanulj itthon, majd folytasd anyanyelvi környezetben! Egész évben szervezünk angoltanfolyamokat Máltára kedvező áron és Írországba, mindenhol választható szállástípusokkal. 

Tanuljon Máltán!
angol vakáció Európa vendégszerető, gyönyörű szigetén

Málta kétnyelvű ország. Ideális hely a nyelvtanulásra, miközben kellemesen nyaralunk nyáron vagy egy őszi, akár tavaszi vakáción. Diákoknak közös lakásban vagy befogadócsaládnál ajánljuk a szállást, családoknak önálló apartmantban. 

A sziget kellemes éghajlata, angolul anyanyelvi szinten beszélő lakói, kiváló konyhája, gyönyörű tengerpartja és más angol nyelvű országokhoz viszonyítva mérsékelt árai mind segítenek ebben. Málta az idegenforgalmából él, ami azt is jelenti, hogy az oda utazó külföldiek számára minden lehetőség adott a minőségi kikapcsolódásra és angol nyelvtanulásra.

 

Az AM Nyelviskola Málta egyik legkorábban alapított nyelviskolája, mely mára patinás hírnévre tett szert. 1987 óta fogadja az angolul tanulókat. Aki szeretné a nyár egy részét Máltán tölteni, miközben egész nap angolul gyakorol, annak ez az iskola ideális megoldás.

 

Így tanulhat angolul Máltán >>

 

Tanuljon Írországban!
örökzöld vakáció, barátságos emberek és otthonos pubok 

Írország szintén remek lehetőséget kínál a külföldi nyelvtanulásra, miközben új kultúrákat és embereket ismerhetünk meg. 

Megtapasztalhatjuk, milyen közvetlenek és barátságosak az írek. Nagy társasági életet élnek! Munka után mindenki első útja a közeli pub-ba vezet, ahol élő zene és egy-két korsó helyi barna sör mellett megvitatják napi dolgaikat. Mottójuk: "Igyál sört, óvd a vizet!" Ki ne hagyjuk!

Emellett Írország a kiejtés gyakrolására is kiváló hely. Miután ott túléltük, szinte bárkit és bármit megértünk angolul.

 

A CELT Ireland Nyelviskola Dublin központjától 5 perce minden igényt kielégítő nyelvtanulási lehetőséget biztosít az érdeklődőknek: általános angol tanfolyamok, üzleti angol, akadémiai angol, sőt angol nyelvtanáoknak is kínának képzésekte.

 

Látogassa meg a honlapjukat és válasszon tanmfolyamot! >>

 

Ha további kérdése van,  írjon nekünk!

bottom of page