Magánórás angolórák  - egyedi igények, angol nyelvvizsga, anyanyelvi angol

A Szentendre English Center személyre szabott nyelvoktatást és nyelvvizsga-felkészítést biztosít kiváló angoltanárok vezetésével,  egyénileg egyeztetett időpontban és tanmenet alapján. személyes órákon az oktatók és hallgatók közös megegyezése alapján maszkban, a járványügyi óvintézkedések betartásával oktatunk, az online órákon a Zoom rendszert használjuk.

 

Az angolórák 20 órás csomagokban vehetők igénybe.  Az érdeklődők egy 20 perces próbabeszélgetésen vehetnek részt, hogy meggyőződjenek arról,  ez a tanulási forma megfelel-e az elvárásaiknak. Az angolórákat 2,3 vagy 4 fő is igénybe veheti, amire jelentkezhetnek együtt ismerősök, de mi is  segítünk a mini csoportok szervezésében. 2 vagy több fő együttes jelentkezése esetén az első csomagból 5-5% kedvezményt adunk. A tanfolyami díjat egy összegben előre fizetik ki a hallgatót tanárainknak  vagy az English Centernek. Az tanfolyami díjakat és az angolórák lemondására vonatkozó szabályokat lejjebb találja.

 

Hosszú kedvezmények 1 fős csomag esetén

2.) Hosszútávú tanulás esetén a 3. csomag befizetése után egy könnyített olvasmányt adunk ajándékba.
3. Az 5. csomag befizetése után 10.000 Ft-os vouchert adunk ajándékba, ami felhszanálható magánóra vagy intenzív tanfolyamra egyaránt.

További információk az alábbiakban.

Hogy működik?

Szintfelmérés

Kérünk Öntől egy rövid fogalmazást, majd egy  online  beszélgetésben felmérjük  a szintjét. Ezután egy 20 perces próbaórán vehet részt.

>> Szintfelmérés időpontok

Célok

Megbeszéljük nyelvtanulási igényeit, hogy hova szeretne eljutni, majd közösen meghatározzuk céljait és az eredményes tanuláshoz  szükséges időt. 

Egyedi tanmenet

Egyedi tanmenetet készítünk, a hallgató időbeosztásához igazodva, a haladását mérő pontokkal (pl. teszt, prezentáció, beszélgetés anyanyelvi tanárral)

Tanulás

Oktatónkkal a tanmenet alapján elkezdődik a tanulás, ami kiegészülhet a nyelviskolánk által kínált más tanulási lehetőségekkel (pl. videós órák, anyanyelvi oktató bevonása)

ÁLTALÁNOS ÉS KOMMUNIKÁCIÓS ANGOLÓRÁK 

20 órás csomag ára:  105.000 Ft/fő  (20x45 perc) 

Mini csoportos 20 órás csomag:  2 fő esetén 65.000 Ft/fő, 3 fő esetén 50.000 Ft/fő, 4 fő esetén 45.000 Ft/fő a 20 órás csomag. 

AKCIÓ! Jelenlegi és régi English Center hallgatók 2022. május 1-ig még a tavalyi áron vehetik igénybe az 1 fős magánórát: 90.000 Ft/20 órás csomag.

Online Workshop
Kommunikációs angolórák

Kiemelten feljeszti a hallott szöveg értést, a beszédkészséget és a szókincset. Különböző  témákról és érdekességekről beszélgetünk.

Happy Woman
Kezdő és újrakezdő angol

Korábban egyáltalán nem vagy régen tanult angolul? Akkor ne várjon tovább az angoltanulással, ha most jut ideje a nyelvtanulásra.

Image by Nick Fewings
Túlélő angol

Konkrét célkitűzés alapján bármely nyelvi szinten személyre szabott tanfolyam például  felkészülés külföldi utazásra  vagy vendégfogadásra.

SPECIÁLIS ANGOLÓRÁK: nyelvvizsgára, érettségire felkészítés, üzleti és anyanyelvi angolóra 

Magánórás speciális angol csomag:  20 órás csomag ára  126.000 Ft (20x45 perc).

Mini csoportos speciális angol csomag:  2 fő esetén 84.500 Ft/fő, 3 fő esetén 65.000 Ft/fő , 4 fő esetén 58.500 Ft/fő a  20 órás csomag ára.

AKCIÓ! Jelenlegi és régi English Center hallgatók 2022. május 1-ig még a tavalyi áron vehetik igénybe az 1 fős speaciális magánórát: 1170.000 Ft/20 órás csomag.

kep-allo.jpg

Angol vizsgákra felkészítés

Aki nyelvvizsgát szeretne tenni, annak is tudunk segíteni. Tanáraink vállalnak felkészítést az EURO és IELTS nyelvvizsgákra és érettségire is.

Image by Sabrina Mazzeo

Anyanyelvi angol

Az autentikus anyanyelvi angolórán a megértés gyakorlása mellett a britek  világával is ismerkedhet a hallgató - egy kis  angol humorral fűszerezve.

Business Meeting

Business English

​Ha a munkájához kapcsolódóan szeretné szakmai angoltudását fejleszteni, erre is van lehetőség az egyéni órák keretében. 

Az 1 fős magánórák lemondási ideje maximum 24 óra (hétfői óra esetén péntek 17 óra) , ha ezen belül kerül az óra lemondásra, akkor ki kell fizetni. Egy tanfolyam keretében maximum 20% lemondás lehetséges. Ez alól természetesen kivételt képezhet 1-1 rendkívül indokolt alkalom.  A díjat előre kell fizetni, közvetlenül a tanárainknak. 

A 2, 3 és 4 fős mini csoportok lemondása csak az összes hallgató közös megegyezése esetén lehetségesmaximum 24 órával az óra előtt. Ha ezen belül kerül az óra lemondásra, akkor ki kell fizetni. Egy tanfolyam keretében maximum 20% lemondás lehetséges, szintén közös megegyezéssel. A díjat előre kell fizetni, közvetlenül a tanárainknak. 

 
ÉRDEKLŐDÉS ÉS JELENTKEZÉS

Neve: *

E-mail címe: *

Írányítószáma:

Telefonszáma: *

Hol hallott rólunk?

Jelentkezik valakivel?

Melyik tanfolyam érdekli? *

Online Learning