top of page

Magánórás angolórák  - egyedi igények, angol nyelvvizsga, anyanyelvi angol

A Szentendre English Center személyre szabott nyelvoktatást és nyelvvizsga-felkészítést biztosít kiváló angoltanárok vezetésével,  egyénileg egyeztetett időpontban és tanmenet alapján. A magánórákat személyesen vagy online lehet igénybe venni. Online órákon a Zoom rendszert használjuk.

 

Az angolórák 20 órás csomagokban vehetők igénybe.  Az érdeklődők egy 20 perces próbabeszélgetésen vehetnek részt, hogy meggyőződjenek arról,  ez a tanulási forma megfelel-e az elvárásaiknak. Az angolórákat 2,3 vagy 4 fő is igénybe veheti, amire jelentkezhetnek együtt ismerősök, de mi is  segítünk a mini csoportok szervezésében. 2 vagy több fő együttes jelentkezése esetén az első csomagból 5-5% kedvezményt adunk. A tanfolyami díjat egy összegben előre fizetik ki a hallgatót tanárainknak  vagy az English Centernek. Az tanfolyami díjakat és az angolórák lemondására vonatkozó szabályokat lejjebb találja.

Kedvezmények hosszútávú, 1 fős, 20 órás  magánórák esetén

A 3. csomag befizetése után egy könnyített olvasmányt adunk ajándékba.
Az 5. csomag befizetése után 10.000 Ft-os vouchert adunk ajándékba, ami felhszanálható magánórára vagy intenzív tanfolyamra egyaránt.

További információk az alábbiakban.

ÚJDONSÁG! Ez évtől 10 órás csomagok is elérhetők  rövidebb, célzott  felkészüléshez: külföldi utazás, angol nyelvű konferencia, vendégfogadás, prezentáció stb. A 10 órás általános angolóra csomag ára: 75.000 Ft/ 10x45 perc, ami megvásárolható a webshopunkban is. 

Hogy működik?

Telefonos egyeztetés

Megbeszéljük nyelvtanulási igényeit, céljati, mikor és hogyan szeretne tanulni. Tájékoztatjuk a legfontosabb tudnivalókról, majd összekötjük e-mailben leendő oktatójával.

Ingyenes próbaóra

Kérünk Öntől egy rövid fogalmazást, majd egy 20 perces ingyenes próbaórán vehet részt, ahol az oktató felméri a nyelvtudását és megbeszélik az órák időpontját.

Egyedi tanmenet

Egyedi tanmenetet készítünk, a hallgató időbeosztásához igazodva, a haladását mérő pontokkal (pl. teszt, prezentáció, beszélgetés anyanyelvi tanárral)

Tanulás

A tanmenet alapján elkezdődik a tanulás, ami kiegészülhet a nyelviskolánk által kínált más tanulási lehetőségekkel (pl. videós órák, anyanyelvi oktató bevonása, Speaking Club)

ÁLTALÁNOS ÉS KOMMUNIKÁCIÓS ANGOLÓRÁK 

20 órás csomag ára:  130.000 Ft/fő  (20x45 perc). 

Mini csoportos 20 órás csomag:  2 fő esetén 78.000 Ft/fő

Online Workshop
Kommunikációs angolórák

Kiemelten feljeszti a hallott szöveg értést, a beszédkészséget és a szókincset. Különböző  témákról és érdekességekről beszélgetünk.

Happy Woman
Kezdő és újrakezdő angol

Korábban egyáltalán nem vagy régen tanult angolul? Akkor ne várjon tovább az angoltanulással, ha most jut ideje a nyelvtanulásra.

Image by Nick Fewings
Túlélő angol

Konkrét célkitűzés alapján bármely nyelvi szinten személyre szabott tanfolyam például  felkészülés külföldi utazásra  vagy vendégfogadásra.

SPECIÁLIS ANGOLÓRÁK: nyelvvizsgára, érettségire felkészítés, üzleti és anyanyelvi angolóra 

Magánórás speciális angol csomag:  20 órás csomag ára  156.000 Ft (20x45 perc). 

Mini csoportos speciális angol csomag:  2 fő esetén 91.000 Ft

kep-allo.jpg

Angol vizsgákra felkészítés

Aki nyelvvizsgát szeretne tenni, annak is tudunk segíteni. Tanáraink vállalnak felkészítést az EURO és IELTS nyelvvizsgákra és érettségire is.

Image by Sabrina Mazzeo

Anyanyelvi angol

Az autentikus anyanyelvi angolórán a megértés gyakorlása mellett a britek  világával is ismerkedhet a hallgató - egy kis  angol humorral fűszerezve.

Business Meeting

Business English

​Ha a munkájához kapcsolódóan szeretné szakmai angoltudását fejleszteni, erre is van lehetőség az egyéni órák keretében. 

Az 1 fős magánórák lemondási ideje maximum 48 óra (hétfői óra esetén csütörtök 17 óra) , ha ezen belül kerül az óra lemondásra, akkor ki kell fizetni. Egy tanfolyam keretében maximum 20% lemondás lehetséges. Ez alól természetesen kivételt képezhet 1-1 rendkívül indokolt alkalom.  A díjat előre kell fizetni, közvetlenül a tanárainknak. 

A 2, 3 és 4 fős mini csoportok lemondása csak az összes hallgató közös megegyezése esetén lehetségesmaximum 48 órával az óra előtt. Ha ezen belül kerül az óra lemondásra, akkor ki kell fizetni. Egy tanfolyam keretében maximum 20% lemondás lehetséges, szintén közös megegyezéssel. A díjat előre kell fizetni, közvetlenül a tanárainknak. 

Hétvégi felár: kivételes esetekben tanáraink hévégén is vállalnak oktatást. Ilyen esetben a hétvégi órákra felárat számítunk fel, szombati napokra 30%, vasárnapra 50% felár fizetendő.

Tanfolyam megszakítása: A hallgatók befizetik a tandíjat, ezzel elkötelezik magukat a nyelvtanulás mellett. Ha valamilyen nagyon indokolt, előre nem látható ok vagy váratlan esemény miatt a hallgató mégsem tudja folytatni a megkezdett tanfolyamot, a le nem járt órák tandíjának összegéről egy vouchert állítunk ki, amit egy éven belül lejárhat a hallgató. Azzal a feltétellel, hogy amennyiben idő közben az English Center magánórás tanfolyami díja megemelkedik, a lejárható órák számát ennek megfelelően számítjuk ki.

Anchor 1
ÉRDEKLŐDÉS ÉS JELENTKEZÉS

Neve: *

E-mail címe: *

Írányítószáma:

Telefonszáma: *

Hol hallott rólunk?

Jelentkezik valakivel?

Melyik tanfolyam érdekli? *

Online Learning
bottom of page