Egyedi angol

 

 

Az English Center fő profilja a csoportos délelőtti intenzív angoltanfolyamok, de emellett kíníálunk egyedi és egyéni nyelvtanulási formákat is.

Milyen egyedi angoltanulási lehetőségeket kínálunk Önnek?

 

 

Egyéni tanfolyam
Az Önnek alkalmas
időben és szinten tanulhat!

A délelőtti angoltanfolyamok  illeszkednek a szülők és gyermekeik időbeosztásához. Amíg a gyerekek iskolában, óvodában vagy a nagyszülőkkel vannak, Ön nyelvtanulással töltehti az időt.

 

Traineek diákoknak
Közös angolozás
gyermekével

A traineek egyetemi hallgatók, akik segítenek az iskolai angolórákon tanultak gyakorlásában és számonkérésben a gyerekekkel,  vagy a felkészülésben az iskolai felelésre, dolgozatokra . 

 

Nyári intenzív
2 hetes turnusokban egyéni vagy páros angol

Két hetes tunusokban intenzív egyéni angoltanfolyamokat szervezünk felnőtteknek és diákoknak egyaránt a nyári szünetben. Sokféle nyelvi igény között felkészítés angol nyelvvizsgára, túlélő angol, társalgási angol, utazó angol, nyelvtani rendszerezés is elérhető.

 

Traineek nyáron
Hetes vagy kéthetes turnusok nyáron

A nyár jó lehetőség arra, hogy megerősödjön a gyermekek angoltudása és néhány hetes intenzív nyelvgyakorlás után sikeresen kezdjék a következő tanévet.

 

Angolul Máltán
Nyelvtanulás anyanyelvi környezetben egész évben

Málta kétnyelvű ország. Ideális hely a nyelvtanulásra, miközben kellemesen nyaralunk nyáron vagy egy őszi, akár tavaszi vakáción. Diákoknak közös lakásban vagy befogadócsaládnál ajánljuk a szállást, családoknak önálló apartmantban.

A Szentendre  English Centerben egyedi nyelvtanulási formákat kínálunk az egyedi igényekre. Ha Ön is szívesen tanulna az English Centerben, akkor válasssza ki az Önnek leginkább megfelelő tanfolyamot.