top of page

Egyedi angol

 

 

Az English Center fő profilja a csoportos délelőtti intenzív angoltanfolyamok, de emellett kínálunk egyedi és egyéni nyelvtanulási formákat is.

Milyen egyedi angoltanulási lehetőségeket kínálunk Önnek?

 

 

Egyéni tanfolyam
Az Önnek alkalmas
időben és szinten tanulhat!

A délelőtti angoltanfolyamok  illeszkednek a szülők és gyermekeik időbeosztásához. Amíg a gyerekek iskolában, óvodában vagy a nagyszülőkkel vannak, Ön nyelvtanulással töltehti az időt.

 

Egyedi tematikák
Speciális angolórák,
állásinterjú felkészítés
Business Meeting

A Szentendre English Center tanárai egyedi tematikájú angol nyelvoktatást is biztosítanak.  

 

Páros anngol
Páros angolórák - hatékonyság és jó ár
honlap2.jpg

A páros angolórák nagyon előnyös nyelvatanulási lehetőséget biztosítanak: kedvezőbb lesz a tanfolyami díj, az órákon lehetőség van páros feladatokra, a magánórához képest nem beszélnek sokkal kevesebbet a hallgatók, ugyanakkor motiválják egymást. 

Learn Hungarian
Magyartanfolyam külföldieknek
course_edited.jpg

Külföldiek magyar nyelvtanulását is segítjük.

 

Angolul Máltán
Nyelvtanulás anyanyelvi környezetben egész évben

Málta kétnyelvű ország. Ideális hely a nyelvtanulásra, miközben kellemesen nyaralunk nyáron vagy egy őszi, akár tavaszi vakáción. Diákoknak közös lakásban vagy befogadócsaládnál ajánljuk a szállást, családoknak önálló apartmantban.

A Szentendre  English Centerben egyedi nyelvtanulási formákat kínálunk az egyedi igényekre. Ha Ön is szívesen tanulna az English Centerben, akkor válasssza ki az Önnek leginkább megfelelő tanfolyamot. 

bottom of page