top of page

Magánórás angoltanfolyamok

 

A Szentendre English Center személyre szabott angol nyelvoktatást és nyelvvizsga-felkészítést biztosít egyéni tanulók részére, kiváló angoltanárok vezetésével. Angoltanáraink időbeosztásától függően, egyénileg egyeztetett időpontban tudjuk vállalni az ilyen magánórákat 

Az órák 20 órás csomagokban vehetők igénybe.  nagyon rugalmasan, egyéni tanmenet alapján.
Tantermet nem biztosítunk a egyéni órákhoz, hanem egyéni egyeztetés szerint tanáraink házhoz mennek vagy ők fogadják a diákokat.  Az érdeklődők próbabeszélgetésen vehetnek részt, hogy meggyőződjenek arról,  ez a tanulási forma megfelel-e az elvárásaiknak. Az órák lemondási ideje maximum 24 óra, ha ezen belül kerül az óra lemondásra, akkor is ki kell fizetni. Egy tanfolyam keretében maximum 20% lemondás lehetséges. Ez alól természetesen kivételt képezhet 1-1 rendkívül indokolt alkalom.  A képzés megkezdése előtt itt is ingyenes szintfelmérést és konzultációt biztosítunk. Újdonság, hogy Skype-on is tartunk órákat.

A 20 órás magánórás csomagok díjszabása

Általános angol 20 órás csomag ára:   90.000 Ft (4.500 Ft/45 perc/fő) ​

Speciális angol csomag ára: 117.000 Ft (5.850 Ft/45 perc/fő) - Ide tartoznak: business, anyanyelvi, nyelvvizsga-és emelt szintű érettségi előkészítő

A díjat előre kell fizetni, közvetlenül a tanárainknak.

Hosszú távú tanulás támogatása

 • a 3. csomag befizetésekor egy könyvet adunk ajándékba

 • a 4. csomag befizetésekor egy 10.000 Ft értékű vouchert adunk ajándékba, amit bármelyik tanfolyamra érvényesíthet a hallgató.

Általános angol

Átfogó szint- és igényfelmérést követően kiválasztjuk a legmegfelelőbb nyelvkönyvet, melyből szisztematikusan és céltudatosan tudunk haladni. A tanmenetet 100%-osan a hallgató igényéhez alakítjuk, témaválasztás, nyelvtanozás, szókincs-, beszédértés- és beszédfejlesztés témákban.

Az elsajátított kifejezéseket online segédlettel folyamatosan gyakoroljuk, aktiváljuk.

Videó elemeket is gyakran alkalmazunk az órák során.

A fejlődést tesztekkel rendszeresen ellenőrizzük.


20 órás csomag díja: 90.000 Ft

Nyelvvizsga felkészítő

Komplex alap-, közép- és felsőfokú nyelvvizsgákra készítjük fel hallgatóinkat. Ezen vizsgák hazai és/vagy nemzetközi akkreditációval rendelkeznek:  BME,  City & Guilds, IELTS

Előzetesen átfogó szintfelmérőt készítünk és a hallgatóval együtt közösen kitűzzük a nyelvvizsgát és kiválasztjuk a megfelelő nyelvvizsga-könyvet is. A nyelvvizsga-készülés során korábbi azonos típusú vizsgafeladatokat gyakorlunk. Próbavizsga szituációkat írásban és szóban is szervezünk, vizsgáztató tanárok bevonásával.

20 órás csomag díja: 117.500 Ft

Autentikus felsőfokú angol

Igény- és szintfelmérést követően kitűzzük a célokat és meghatározzuk a tanmenetet.

 • érdekes videókat és cikkeket dolgozunk fel

 • a "needs analyis" alapján alakítjuk a tanmenetet

 • az olvasási vagy hallás utáni megértést célzó feladatokkal fejlesztjük a szókincset és a struktúrált nyelvtudást 

 • párbeszédekkel, prezentációkkal és szerepjátékokkal fejlesztjük a szabad nyelvhasználatot

 • ösztönözzük az internethaználatot hasonló témákban


20 órás csomag díja: 117.500 Ft​

Túlélő angol

Konkrét célkitűzés alapján bármely nyelvi szinten segítséget nyújtunk különféle témakörökben rövid, személyre szabott tréningek alkalmával.

 • felkészülés külföldi utazásra

 • külföldi vendégek fogadásakor használt nyelv

 • levelek megírásához, dalok megtanulásához

 • internetes tartalmak, olvasmányok megértéséhez

 • éttermi rendelésnél, utcai tájékozódásnál


20 órás csomag díja: 90.000 Ft​

Üzleti angol

Ha a munkájához kapcsolódóan szeretné szakmai angoltudását fejleszteni, erre is van lehetőség az egyéni órák keretében. Ezeket az órákat az adott szakterületen magas szintű angoltudással rendelkező gyakorló szakemberek tarják, aki nemzetközi környezetben dolgoznak és munkájukban napi szinten használják az angol nyelvet, pl. marketing, kommunikáció, menedzsment, ügyfélszolgát, értékesítés stb.

20 órás csomag díja: 117.500 Ft

Please reload

Ők is nálunk tanultak...

"Nagyon szerettem Ágotával dolgozni, az első alkalomtól kezdve nagyon szimpatikus volt. Szakmai nyelvvizsgára készültünk, ami nem tartozik a hatáskörébe, mégis nagyon sokat dolgozott, készült, hogy segítsen nekem. Minden órát laza beszélgetéssel kezdtünk, ami sokban javította a társalgási angolomat is. Teljes figyelmet fordított arra, hogy milyen nyelvtani részeket kell átismételnem és nem tematika alapján haladtunk, ami nekem nagyon tetszett. Magabiztosságot adott, hogy sokat dícsért, és ez is jelentősen hozzájárult, hogy sikeres nyelvvizsgát tegyek.    Köszönöm a felkészítést az English Centernek                      

 

Zsebe Krisztina

 

 

"Ez úton köszönöm, hogy részt vehettem Ferencz Renáta és Cseri Péter nyelvóráin.

Két kitűnő nyelvtanárt ismertem meg személyükben. Nagy szakértelemmel és hihetetlen segítőkészségükkel próbáltak segíteni nekem. Bátorításuk és felkészültségük révén sokat fejlődtem a 20 óra alatt. Maximálisan elégedett vagyok a közös munkánk által szerzett tudással.

Még egyszer köszönöm a lehetőséget!"

Szilvia

"A kéthetes magánóra csomag annyira kreatív volt, színes és változatos. Ágota abszolút rám szabta az órákat, nagyon nagyon élvezetes volt, fantasztikusak voltak az órák, imádtam!!"

 

Molnár Melinda

Anchor 1
ÉRDEKLŐDÉS ÉS JELENTKEZÉS

Neve: *

E-mail címe: *

Írányítószáma:

Telefonszáma:

Hol hallott rólunk?

Milyen időpont lenne megfelelő?

Egyéni tanfolyammal kapcsolatos üzenete *

bottom of page