Ingyenes angol nyelvi igény-és szintfelmérés tanácsadással

Kedves érdeklődő!

Amennyiben angol nyelvtudását szeretné fejleszteni, segítünk Önnek meghatározni a szintjét és azt, hogy melyik tanulási forma lenne Önnek a legeredeményesebb.

Hogy zajlik a szintfelmérés és tanácsadás?
 

  1. >> Kérjük, foglaljon időpontot online!

  2. Visszaigazoljuk a foglalását, és kérünk Öntől egy rövid angol nyelvű fogalmazást. 

  3. A lefoglalt időponban oktatónkkal átbeszélik, hogy mi a célja a nyelvtanulással, mire használja az angolt, hogyan tanult eddig és mi okozott nehézséget.

  4. Amennyiben Ön nem teljesen kezdő, angolul folytatják a beszélgetést, például arról, hogy mivel foglalkozik, hol él vagy mi a hobbyja. 

  5. Az írásbeli és szóbeli alapján oktatónk értékeli nyelvtudását és javaslatot tesz arra, hogy milyen formában és intenzitással tanuljon a jövőben nyelvtanulással kapcsolatos céljai eléréséhez.


Az igény-és szintfelmérést nagy oktatási tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező oktatóink végzik: Szőlősi Ágota (Á) és Vanja Smoje-Glavaski (V). 

A felmérés ingyenes, online végezzük (Messengeren vagy zoomon), és nem jelent semmilyen elköteleződést.

DSC_1912.JPG
Szőlősi Ágota

angoltanár

Szinte a kezdetektől az English Center oktatója, nagyon sok csoportban tanít. A hallgatókat nagy empátiával oktatja, odafigyel egyedi igényeikre.  Angoltudása, csodálatos, egy évig Angliában is élt. 

Vanja2_edited.jpg
Vanja Smoje-Glavaski

angoltanár

2001 óta az English Center oktatjója, szakmailag nagyon felkészült, kiváló angoltanár. Több évet élt Amerikában is. Tanítás mellett  részt vesz az angol  tanárok továbbképzésében is. 

 
KÉRDÉSE VAN? IRJON NEKÜNK

Neve: *

E-mail címe: *

Írányítószáma:

Telefonszáma:

Hol hallott rólunk?

Üzenet *

Kérdése van?
Hívja nyelviskolánkat!
+36 20 578 7313 
zsuzsa-kicsi.jpg