top of page

Miért tanuljon nálunk?

 

Szeretnénk megkönnyíteni a döntését, ezért összeszedtük a legfontosabb érveket amellett, hogy a Szentendre English Centerben tanuljon angolul. 

 

TÖBB MINT KÉT ÉVTIZEDE TANÍTUNK ANGOLT SZENTENDRÉN

1997-ben első szentendrei nyelviskolaként kezdtük meg működésünket. Azóta több ezer hallgató járt hozzánk, akik sikeresen megtanultak angolul és sokan nyelvvizsgát is tettek. Sok év tanítási tapasztalatával állunk az Ön rendelkezésre is! Rólunk >>

KIVÁLÓ ANGOLTANÁROK TANÍTANAK NÁLUNK

A Szentendre English Centerben magasan képzett, tapasztalt, jól felkészült szakemberek tanítanak. Mottónk, hogy csak jó közösségben, jó hangulatban, egymást erősítve lehet eredményeket elérni. Ismerje meg tanárainkat >>

KISCSOPORTOS OKTATÁST BIZTOSÍTUNK SZENTENDRE BELVÁROSÁBAN

A tanfolyamokat 2 főtől indítjuk. Maximális csoportlétszám 10 fő. Szentendrén két helyszínen tanítunk: a Zeneiskolában és a P'Art Moziban.  További információkat a tanfolyamokról itt talál.

GARANTÁLTAN ELINDULNAK A TANFOLYAMOK

5 főnél kevesebb beiratkozónál csökkentett óraszámban kezdjük el a tanfolyamot amíg a minimális tanfolyami létszám kialakul. Bővebben itt olvashat erről.

AKTÍV ANGOL NYELVI KÖZÖSSÉGET ÉPÍTÜNK 

Facebook oldalunkon napi szinten osztunk meg híreket, nyelvtanulós anyagokat. Többször is adtunk karácsonyi koncertet arögtönzött kórusunkkal, színházi előadásokat is tartottunk, nyári játékunkon pedig egy közös  szótárt is készítettünk.

MINDEN HALLGATÓNAK BONUS KÁRTYÁT ADUNK

A Bonus kártya az English Center jelenlegi és volt hallgatóinak kínál olyan lehetőségeket és kedvezményeket, melyek az angoltanulást ösztönzik pl. felkészülés állásinterjúra, próbavizsga, kedvezményes angol könyvek stb.

NEM KELL BUDAPESTRE BEMENNIE, EZZEL IDŐT ÉS PÉNZT SPÓROL 

Ha nálunk tanul angolul, akkor nem kell több órát utazással töltenie, nem kell parkolóhelyet keresgélnie és nem kell az utazásért és a partkolásért fizetnie. 

HALLGATÓINKTÓL SOK KEDVES ÉS POZITÍV VISSZAJELZÉST KAPUNK 

Az elmúlt több mint 20 évben több ezer hallgató tanult nálunk angolul, nézze meg, hogy hallgatóink miket írtak nekünk.

Céges partnereink listája pedig önmagáért beszél.

Ha Ön már tanult nálunk valamikor és Önnek is van egy érve, hogy miért tanuljanak barátai, ismerősei az English Centerben, kérjük ossza meg velünk!

Sikeresen elküldtük az üzenetét.

bottom of page