top of page

Bonus kártya 

 

Tanul vagy tanult már az English Centerben?  
Akkor kérje a Bonus kártyáját! A kártya ingyenes.    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Mi a Bonus kártya?

 

A Bonus kártya az English Center jelenlegi és volt hallgatóinak kínál olyan lehetőségeket és kedvezményeket, melyek az angoltanulást ösztönzik. Fontosnak tartjuk, hogy a nálunk megszerzett tudást mindenki használni tudja és az iskolán kívül is gyakorolja az angolt. Bonus kártyára azok jogosultak, akik 1997 októbere óta részt vettek az English Center valamelyik tanfolyamán.  


Mit nyújt a Bonus kártya?

 

1.)  Felkészülés angol nyelvű állásinterjúra

Ingyenes angol nyelvű anyagokat biztosítunk az állásinterjúra való felkészüléshez, ami segít átgondolni angolul az interjú különböző elemeit, a várható kérdéseket és a lehetséges válaszokat.

2.) Ingyenes próbavizsga

Segítünk az interneten elérhető különféle írásbeli próbavizsgák kiválasztásában és azok kiértékelésében.

3.) Nyereményjátékokban való részvétel

Évente több alkalommal szervezünk - kizárólag a Bonus kártya tulajdonosok részére - olyan játékokat, melyen az angol nyelvtanuláshoz kapcsolódó nyereményeket nyerhetnek, akik játszanak velünk: szótárt, könyveket, DVD-ket, film-, színház-, vagy koncertjegyeket. 

4.) Angol nyelvű könyvek kedvezményesen

Utazás, főzés, gyermeknevelés témákban szezonálisan angol nyelvű könyveket ajánlunk, , melyeket 10% kedvezménnyel meg is rendelhetnek tőlünk a Bonus  kártya tulajdonosok. Az English Center tanfolyamain használt kurzuskönyveket és oktatási segédanyagokat 30 % kedvezménnyel biztosítjuk hallgatóinknak.

 

5.) Máltai angoltanfolyamhoz ajándék útikönyv

Máltai partneriskolánkban - ahol nagyon kedvező áron, anyanyelvi környezetben tanulhatják az angolt az English Center hallgatói -  máltai útikönyvet adunk ajándékba.

Kérem a Bonus kártyámat!

Sikeresen elküldtük az üzenetét.

Már megvan a Bonus kártyája? Akkor itt igényelheti a kártya által kínált szolgáltatásokat, lehetőségeket:

Milyen Bonus kártya szolgáltatást igényelsz?

Sikeresen elküldtük az üzenetét.

bottom of page