top of page

Szeretne nagyon jól tudni angolul?

Próbálja ki egyedi oktatási módszerünket és tanfolyami rendszerünket, melyet Szentendre első nyelviskolájaként több mint 20 év tapasztalata alapján alakítottunk ki!

 

Szentendrei nyelviskolánkban 8 szinten indítunk délelőtti, intenzív angoltanfolyamokat (kezdő, alapszintű, haladó, középszintű, felsőfokú és a köztes szinteken). Team teaching rendszerben tanítunk: egy csoportot mindig két, szorosan összedolgozó szakember tanít felváltva.

Hiszünk abban, hogy ha elkötelezett hallgatók és nagyon jó tanárok egymásra találnak, akkor néhány hónap alatt szép eredményt tudnak elérni a nyelvtanulásban. Mi professzionális és inspiráló közeget teremtünk ehhez.

Legfontosabb tudnivalók az English Center délelőtti angoltanfolyamairól

Az intenzív angoltanfolyamokat délelőtt tartjuk

Az English Centerben heti két délelőtt, szerda-hétfő vagy kedd-csütörtök, vagy heti egy délelőtt, Napi 4 órában folyik az intenzív angoltanulás, 8:30 és 12.00 között.  Itt találja az aktuális tanfolyami csoportok listáját.  Egy tanév két félévből áll, egy őszi és egy tavaszi félévből, amire külön-külön jelentkezhetnek a hallgatók.

A tanfolyamok helyszíne Szentendre belvárosa

A tanfolyamok Szentendre belvárosában a Vujicsics Tihamér Zeneiskola termeiben 
zajlanak: 2000 Szentendre, Duna-korzó 24. és 25. (Zeneiskola és a P'Art Mozi épülete). A koronavírus járvány miatt kialalult helyzetben jelenleg online is oktatunk.

Az English Centerben csak felnőtteket oktatunk

Intenzíves csoportjainkban kizárólag felnőttek tanulnak, akiknek elsősorban az a céljuk, hogy megtanuljanak magabiztosan beszélni angolul. Ezen az oldalon hallgatóink mesélnek arról, hogy miért kezdtek el angolul tanulni és hogy érzik magukat nálunk. Olvasson el néhány véleményt is rólunk!

Különféle garanciákat és kedvezményeket adunk

Többféle garanciát is adunk a tanfolyamokhoz: Start garancia (biztosan elindulnak a tanfolyamok), Váratlan esemény garancia (hosszabb hiányzás esetén 20 ezer Ft-os vouchert adunk), Felzárkózás garancia (felzárkózáshoz kedvezményes magánórákat biztosítunk). Emellett további kedvezményeket biztosítunk (pl. 20% kedvezmény a tankönyvekre) és évkezdést megelőzően mindig valamilyen akciós ajánlattal kedveskedünk. hallgatóinknak. Ezekről bővebben a tanfolyami információknál olvashat.

Közösségi programokkal színesítjük a tanévet

Hallgatóinknak minden évben új programokkal igyekszünk változatossá tenni a nyelvtanulást. Volt már nálunk Eper party, English Study Bar, Christmas Carol Singing, 20-asok klubja vagy a Mamma Mia filmvetítés. Life at the English Center oldalunkon egy kis ízelítőt kaphat az English Center közösségi életéből. Minden szemeszert valamilyen közösségi programmal zárunk: English In (télen) és English Out (nyáron).

A tanórákon túl is ösztönözzük a nyelvtanulást

Nyelvtanulós és Travel Blogunk szintén az órán kívüli angoltanulást ösztönzik és segítik. Study Zone  szekciónkban a hallgatók naponta követhetik az órai munkát és extra feladatokat is kapnak. Hallgatóink angol nyelvű DVD-ket  is kölcsönözhetnek mini DVD könyvtárunkból. 

A jelentkezéshez szintfelmérőn kell részt venni

Új hallgatóinknak először egy ingyenes szintfelmérésen kell részt venniük, hogy a nekik megfelelő csoportot tudjuk ajánlani. Régi hallgatóinknak elég, ha e-mailben vagy telefonon jelzik, hogy folyatni szeretnél nálunk a tanulást! 

Please reload

6 jó érv, hogy miért érdemes az English Center intenzív tanfolyamát választani

Pont ennyi tanulás kell ahhoz, hogy már érezhetően fejlődjön a nyelvtudás

Több mint 20 éves nyelviskolai tapasztalatunk alapján alakítottuk ki a jelenlegi oktatási formát: heti 2 alkalommal 4-4 óra intenzív tanulás 15 héten keresztül, ami összesen 120 tanórát jelent. Mindez változatos óraközi és  tanórán kívüli feladatokkal.  Az elmúlt évek során ez a tanfolyami forma bizonyult a legeredményesebbnek, amit hallgatóink visszajelzései is igazolnak. 

Teljesen feloldónak a beszéddel kapcsolatos gátlások

Sok hallgatónknak van olyan élménye, hogy az intenzív együttlét, a sok beszédgyakorlat és bátorító közeg hatására megszűnnek a beszédet akadályozó gátlások. Kommunikációs módszerünk kiemelten a beszédkészség fejlesztésére épít, ezért gyakori, hogy mindennapi szituációkon keresztül fejlesztjük a szókincset (pl. eljátsszuk, hogy a piacra megyünk, vagy online szállást foglalunk). Az olvasással és írással kapcsolatos feladatokat pedig otthoni gyakorlásra adjuk ki.

Egy ösztönző és támogató közösségben mindenki jól érzi magát

A hosszú és intenzív tanulási forma miatt, hallgatóink nagyon elkötelezettek a nyelvtanulás iránt, ezért motiválóan hatnak egymásra. Ugyanakkor a sok együtt töltött óra, az óraközi kávézások, a közös programok nagyon összehozzák őket, ezért akinek a fő célja a tanulással, hogy egy barátságos közegben gyakorolja az angolt, az is nagyon jól érzi itt magát. Tanáraink nagyon segítőkészek, minden hallgatóra külön-külön is odafigyelnek. 

Jó tanároktól lehet igazán eredményesen tanulni

Tanáraink mind elhivatott és magas szakmai színvonalon oktató szakemberek, aki 10-15 éve tanítanak nálunk. Az is hosszú évek gyakorlatával alakult ki, hogy minden csoportot 2 tanár oktat, ami a hallgatóknak kellemes változatosságot és színesebb módszertant jelent, tanárainknak pedig folyamatos lehetőséget és ösztönzést arra, hogy egymástól is tanuljanak és képezzék magukat.

A nyelvtanulást számos módon igyekszünk változatossá és érdekessé tenni

Ha valaki a honlapunkat böngészi, tapasztalhatja, hogy mennyi lehetőséget kínálunk a tanfolyamon kívüli nyelvtanulásra (pl. Study Zone, World Cafe). Folyamatosan követjük az újdonságokat, figyeljük hallgatóink igényeit és évről évre valamilyen újdonsággal állunk elő. A nyelvtanulásra jól használható "töredék időket" (pl. utazás, várakozás) hangos szótárakkal tesszük hasznossá hallgatóinknak. Minden csoportot két, eltérő módszertannal tanító tanár oktat. Sőt időnként anyanyelvi vendéghallgató is bekapcsolódik az órába.

Ha eredményes a nyelvtanulás, akkor ez egy megtérülő befektetés

Tudjuk, hogy egy intenzív, 120 órás tanfolyam ára a versenyképes óradíj ellenére (1,665 Ft) nagyon jelentős összeg. Ugyanakkor a több ezer hallgató pozitív visszajelzése mindig megerősít minket abban, hogy ez az a forma, amiben a legeredményesebb a nyelvtanulás. Ezért aki igazán szeretne fejlődni, és meg tudja oldani, annak célszerű hosszabb és intenzív tanfolyamot választani, hogy ne legyen kidobott pénz a nyelvtanulásra fordított összeg.

Please reload

Kiknek ajánljuk, hogy az English Centerben tanuljanak?

 

Azoknak, akik éreznek magukban elég elszántságot, hogy néhány hónapig komolyabban angol nyelvtanulással foglalkozzanak. Angoltanfolyamainkon cserében rengeteg kellemes percben lesz részük, nemcsak hasznosnak, de kifejezetten élvezetesnek is fogják érezni az „iskolában” töltött órákat. Ezért mindenkit csak buzdítani tudok, aki a környéken lakik (Pomáz, Leányfalu, Budakalász, Pilisszentlászló), hogy csatlakozzanak hozzánk és minden hallgatónknak sikerélményekben gazdag, örömteli angoltanulást kívánok! 

 

Balogh Zsuzsa

nyelviskola vezető

Kérdése van?
Hívjon minket!
Varga Barbara
tanfolyam szervező
Barbara.jpg
Tel: +36 30 1544 120
Ők is nálunk tanultak...

Dong Zsuzsa
„Annyira szeretek ide járni, egy kis sziget az életemben! Mindig alig várom, hogy mehessek végre angolra. Mondtam is a férjemnek, hogy ez a legjobb jelenleg, ami velem történik.” 

 

Vég Krisztina

"Jobbak a tanárok, mint eddig bárhol volt. Nagyon jól magyaráznak."

 

Kassai Zoltán

„A legjobban az tetszik, hogy sok az angol beszéd és kevés a magyar. Sok kurzusra jártam már, de ez a legjobb. Mindkét tanár nagyon felkészült, nagy tudású és segítőkész.”

 

Ungvári Maja

"Életemben az első olyan csoportos, ami ott van topon. Mindenkinek ajánlom folyamatosan az English Center-t." 

Anchor 1
ÉRDEKLŐDÉS ÉS JELENTKEZÉS

Neve: *

E-mail címe: *

Írányítószáma:

Telefonszáma:

Hol hallott rólunk?

Milyen szintű tanfolyam érdekli? *

bottom of page