top of page

10 fontos tudnivaló az English Centerben való angoltanulásról

1.) Az English Centerben elsősorban délelőtti intenzív angoltalyamokat tartunk

Nyelviskolánkban heti két vagy egy délelőtt (szerda-hétfő vagy kedd-csütörtök), napi 4 órában indítunk intenzív angoltantanfolyamot, 8:30 és 12.00 között.  Egy tanév két félévből áll (őszi és tavaszi), amire külön-külön jelentkezhetnek a hallgatók, de menet közben is lehet csatlakozni.  ​Az intenzív tanfolyamokat Szentendre belvárosában a Vujicsics Tihamér Zeneiskola termeiben tartjuk: 2000 Szentendre, Duna-korzó 24. és 25. (Zeneiskola és a P'Art Mozi épülete). ​

2.) Más nyelvtanulási igények kiszolgálásához mini csoportokat indítunk

Azoknak a hallgatóknak, akik szeretnének csoportban tanulni, de nem felel meg nekik a délelőtti intenzív angoltanulás,  2-4 fős minicsoportokat szervezünk, angoltanáraink saját oktatási helyszínein. Ezek a mini csoportos tanfolyamok illeszkednek a résztvevők időbeosztásához, nyelvi szintjükhöz és nyelvtanulási igényeihez. Mini csoportokat diákoknak és gyermekeknek is szervezünk.

3.) Az egyedi nyelvtanulási igényekhez magánórás nyelvtanulást biztosítunk.

Az English Centerben személyre szabott angol nyelvoktatást is biztosítunk, a nyelvtanuló egyéni nyelvi szintjének, nyelvtanulási céljaihoz és időbeosztásához illeszkedve. A magánórás tanfolyamok 20 órás csomagokban vehetők igénybe, nagyon rugalmasan, egyéni tanmenet alapján. Tantermet nem biztosítunk a egyéni órákhoz, hanem tanáraink házhoz mennek vagy ők fogadják a diákokat.  

4.) Üzleti angol tanulásához egyéni vagy kihelyezett nyelvtanulást ajánlunk

Aki üzleti vagy munkahelyi angol nyelvtudását szeretné fejleszteni, annak is tudunk segíteni. Az egyéni igényekhez magánórás üzleti angoltanfolyamot tudunk biztosítani, de kihelyezett tanfolyamokat is vállalunk cégek, intézmények telephelyén. Ezenkívül célzott mini-csoportok szervezését is vállaljuk.

5.) Segítünk külföldi nyelvtanulás megszervezésében Máltán

A külföldi nyelvtanulás legnagyobb előnye, hogy rákényszeríti a nyelvtanulót az angol folyamatos használatára. Máltai partneriskolánkban számos hallgatónk vett már részt külföldi angoltanfolyamon, akik mind nagyon pozitív tapasztalatokkal tértek vissza. Az English Cemterben segítünk a kapcsolatfelvételben és a megfelelő tanulási konstrukció kialakításában.

6.) Integrált megoldásokat is kínálunk

Igyekszünk a komplexebb nyelvtanulási igényeket is kiszolgálni és mindig arra törekszünk, hogy megtaláljuk a hallgatók nyelvatunlási céljaihoz leginkább alkalmazkodó tanulási formát. Ezt azt jelenti, hogy lehetőség van kominálni a különféle tanfolyam típusokat a célok elérése érdekében. Például lehetőség van délelőtt intenzív tanfolymra járni, amit kieglészíthet speciális magánóra (pl. anyanyelvi tanárral) vagy külföldi nyelvtanfolyammal. Ezek összehangolásában, megszervezésében segítünk hallgatóinknak. 

7.) Az English Centerben elsősorban felnőtteket oktatunk

Délelőtti intenzív tanfolyamainkon kizárólag felnőttek tanulnak, akiknek elsősorban az a céljuk, hogy megtanuljanak magabiztosan beszélni angolul. Ezen az oldalon hallgatóink mesélnek arról, hogy miért kezdtek el angolul tanulni és hogy érzik magukat nálunk. Olvasson el néhány véleményt is rólunk!  Célzott mini csoportjainkabn és magánórás tanfolyamon gyerekeket és diákokat is oktatunk.

8.) Közösségi programokkal színesítjük az oktatást

Hallgatóinknak minden évben új programokkal igyekszünk változatossá tenni a nyelvtanulást. Volt már nálunk Eper party, English Study Bar, Christmas Carol Singing, 20-asok klubja vagy a Mamma Mia filmvetítés. Life at the English Center oldalunkon egy kis ízelítőt kaphat az English Center közösségi életéből. Ezek a programjaink elsősorban az intenzív tanfolyamok hallgatóinak szólnak, de alkalmanként csatalkozási lehetőséget biztosítnunk más csoportos vagy  magánórában tanuló hallgatóinknak is. 

9.) Ösztönözzük az órán kívüli nyelvtanulást

Hallgatóink Bonus kártyát kapnak ajándékba, mellyel különféle tanulást ösztönző kedvezményeket biztosítunk. Karrier programjaink hallgatóink nyelvtanulással kapcsolatos céljait segítik. Nyelvtanulós és Travel Blogunk szintén az angoltanulást ösztönzik és segítik. Study Zone  szekciónkban a hallgatók naponta követhetik az órai munkát és extra feladatokat is kapnak.  2019-ben a filmen keresztüli nyelvgyakorlást szeretnénk ösztönözni. Hallgatóink 1000 angol nyelvű DVD-ből kölcsönözhetnek mini DVD könyvtárunkból

10.) Csoportos tanfolyami jelentkezéshez szintfelmérőn kell részt venni

Délelőtti intenzív vagy más csoportos angoltanfolyamra jelentkező új hallgatóinknak ingyenes szintfelmérésen kell részt venniük, hogy a nekik megfelelő csoportot tudjuk ajánlani. Régi hallgatóinknak elég, ha e-mailben vagy telefonon jelzik, hogy folyatni szeretnél nálunk a tanulást! 

Please reload

Kiknek ajánljuk, hogy az English Centerben tanuljanak?

 

Mindenkinek, aki szeretne megtanulni agolul!

Bízunk benne, hogy az Szentendre English Centerben mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb angol nyelvtanulási formát, legyen az csoportos, egyéni vagy munkahelyi tanfolyam. Iskolánk 1997-ben az első szentendrei nyelviskolaként kezdte meg működését és azóta is azon dolgozunk, hogy a nálunk tanulók mielőbb elérjék nyelvtanulási céljaikat, miközben sok kellemes pillanatban és sikerélményben lesz részük.

 

Balogh Zsuzsa

nyelviskola vezető

Kérdése van?
Hívjon minket!
Balogh Zsuzsa,
nyelviskola vezető
Tel: +36 30 1544 120
Ők is nálunk tanultak...

Dong Zsuzsa
„Annyira szeretek ide járni, egy kis sziget az életemben! Mindig alig várom, hogy mehessek végre angolra. Mondtam is a férjemnek, hogy ez a legjobb jelenleg, ami velem történik.” 

 

Vég Krisztina

"Jobbak a tanárok, mint eddig bárhol volt. Nagyon jól magyaráznak."

 

Kassai Zoltán

„A legjobban az tetszik, hogy sok az angol beszéd és kevés a magyar. Sok kurzusra jártam már, de ez a legjobb. Mindkét tanár nagyon felkészült, nagy tudású és segítőkész.”

 

Ungvári Maja

"Életemben az első olyan csoportos, ami ott van topon. Mindenkinek ajánlom folyamatosan az English Center-t." 

Anchor 1
ÉRDEKLŐDÉS ÉS JELENTKEZÉS

Neve: *

E-mail címe: *

Írányítószáma:

Telefonszáma:

Hol hallott rólunk?

Milyen tanfolyam érdekli? *

bottom of page