top of page

Munka és üzlet

Magyarországon csak minden harmadik ember beszél valamilyen idegen nyelvet, ezért a nyelvtudás és az angol nyelvvizsga komoly előnyt jelent. Az English Centerben segítünk Önnek, hogy magabiztos angoltudása legyen és így növelje esélyeit a munkaerőpiacon.

Válasszon egyéni és céges üzleti angoltanfolyam lehetőségeink közül!

Céges tanfolyam
kihelyezett tanfolyamok cégeknél, szervezeteknél

Munkahelyi nyelvhasználat során alkalmazandó kifejezések többféle szinten, elsősorban szóbeli szituációkban.  A tanfolyam elemei egyéniek és jellemzően az általános angol témakörökből erednek, de szakmai témákban is előfordul. 

Egyéni üzleti angol
személyre szabott tanfolyam
egyedi tematikával

A külföldi nyelvtanulás egy nyelv elsajátításának a leggyorsabb és leghatékonyabb módja. Máltai és írországi partnereinknél anyanyelvi környezetben fejlesztheti nyelvtudását.  

 

Állásinterjú
Segítünk Önnek
felkészülni 

Ha olyan állásra jelentkezik, ahol angol nyelvű önéletrajzot kell beadnia, akkor a mellékelt Europass önéletrajz minta alapján elkészítheti angol nyelvű jelentkezési anyagát. Igény esetén további anyagokat is küldünk, ami alapján felkészülhet  egy angol nyelvű állásinterjúra.

 

Speciális ajánlat
szentendrei és környékbeli
cégeknek

Az English Center szentendrei nyelvoktató cégként 1997 óta elkötelezetten segíti a környékbeli vállalkozások és intézmények munkatársainak angol nyelvi fejlesztését. 

 

Angolórák Skype-on
Az Ön időbeosztásához
illeszkedő nyelvtanulás

Nyáron tanáraink magánórákat is vállalunk, melyeket egyénileg egyeztetett időpontban lehet igénybe venni. Van olyan oktatónk, ahol erre Skype-on is van lehetőség.

 

Állást keres?
Angoltudást igénylő
állások

Magabiztos angolutdással már nagyobb az esély állást találni Szentendrén és környékén, ezért folyamatosan összegyűjtük az angol nyelvtudást igénylő környékbeli állásokat és drukkolunk, hogy minél hamarabb állást is találjanak a nálunk tanulók- 

 

Ha Ön is szívesen tanulna az English Centerben, akkor válasssza ki az Önnek leginkább megfelelő tanfolyamot. 

bottom of page