top of page
  • englishcenter97

Filmajánló: Meztelen Juliet /Juliet, Naked/

P’ART MOZI FILMAJÁNLÓ JÁTÉK: Nyerjetek mozijegyet a Meztelen Juliet című film 30-i vetítésére! Nem kell mást tennetek, mint október 25-ig beküldeni a helyes választ az alábbi kérdésre: Mi Duncan foglalkozása? A helyesen válaszolók között egy páros belépőt sorsolunk ki! E-mail címünk: englishcenter97@gmail.com, a nyertest e-mailben értesítjük.

Ezt a filmet ajánljuk a P'Art Mozi októberi műsorából.

színes, feliratos, amerikai vígjáték, 105 perc, 2018 (12)

rendező: Jesse Peretz

forgatókönyvíró: Evgenia Peretz, Jim Taylor, Tamara Jenkins

zene: Nathan Larson

operatőr: Remi Adefarasin

vágó: Sabine Hoffmann, Robert Nassau

szereplők: Rose Byrne, Ethan Hawke, Chris O'Dowd, Megan Dodds, Jimmy O. Young

Egy férfit a mániái tesznek férfivá – gondolja Duncan, aki egy angol tengerparti kisvárosban tanár, és mindent tud Tucker Crowe-ról (Ethan Hawke), az amerikai rockzenészről, aki 20 évvel ezelőtt koncert közben lesétált a színpadról, és azóta sem látta senki. És aki most – annyi év rejtélyes hallgatás után – közzétesz egy demót.

Közben Duncan barátnője (Rose Byrne) úgy érzi, a pasiját jobban érdekli a sosem látott zenész, mint a hús-vér szerelem. És hogy-hogynem, összeakad a neten az igazi Crowe-val, összehaverkodnak, sőt, végül találkoznak is… és az ilyen találkozások ritkán végződnek szerelem nélkül.

Teljes a kavar: Duncant talán elhagyja a szerelme az imádottjáért. A csaj talán összejön egy pasival, akiről már annyit hallott és már nagyon, de nagyon unta. Egy életunt rocker talán új életet kezd – egy kardigános angol lánnyal.

Jegyet a >> P'Ar t Mozi honlapján lehet foglalni a vetítésre

46 views
Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page