top of page
  • kozmakriszta

ENGLISH CENTER < TVENTIFÁJV > JAMES BOND PARTY


2022 különleges év volt az English Center számára, ugyanis 25 évvel ezelőtt, 1997-ben alapította a nyelviskolát Balogh Zsuzsa tulajdonos, aki mesélt a kezdetekről, arról, hogy a 15 éves születésnapon még csak remélték, ami aztán valóra válhatott, hogy a 25. tanévet is együtt indíthatják.


A jubileumi évindító party a Szamos Cukrászda Klimt termében zajlott. Együtt ünnepelt régi és új diák, az iskola tanárai és vezetősége. Kávéházi asztaloknál folyt a beszélgetés, nevetgélés, teázgatás angol módra. Az iskola tanárai a katedra helyett most a színpadon álltak és angol nyelven szórakoztatták a nézőközöséget. Külön büszkeség, hogy erre az estére az EC néhány vállalkozó kedvű diákja is alkalmi színésznek állt. Megelevenedett az igazi angol humor, már-már Monty Python-i rövid humoros jelenetek formájában, előbukkant a legangolabb angol, (nem, nem Mr Bean), James Bond, a 007-es, aki megszerezte a legjobb nőt, legyőzte a gonoszt, megitta vodka martiniját – shaken, not stirred -, megette a chocolate cake-jét majd a kvízjátékot is megnyerve angolosan távozott. A nyelviskola kis baráti közössége záróráig mulatott.


Érdemes lesz követni EC jubileumi évének eseményeit, rendezvényeit, lesz belőlük bőséggel!

A beiratkozás február 007-én indul. Ahogy az évindító rendezvényen, úgy a tanórákon is mindig remek a hangulat. Hisz tudjuk, az English Centernél móka és kacagás az angoltanulás!

Happy Birthday English Center and Happy New Year!


Kozma KrisztinaKöszönjük a fotókat Graur Tamásnak és Graur Noéminak.


És köszönjük a jelentekben szereplő tanároknak és hallgatóknak, hogy ilyen remek hangulatot varázsoltak nekünk:


James Bond jelenet: Karsza Máté (James Bond), Ádok Marietta (búvár), Balogh Zsuzsa (milliomosnő), Sipos Piroska (M), Tuska Rita (Bond lány), Adrian Carmichael (akit James Bond megmentett), Szőlősi Ágota (szobalány és pincérnő), Demkó Bíbor (tengerésztiszt) és Varga Barbara (ügynök)

The Doctors jelenet: Kormos Judit (orvos), Savanyú Andrea (beteg), Szőlősi Ágota (orvostan hallgató)

The Ticket Inspector jelenet: Pataki Virág (jegyellenőr), Ádok Marietta (utas), Szőlősi Ágota (pincérnő)


Rendező: Ádok Marietta Rendező aszisztens: Vidovszky Emma Esemény szervező: Varga Barbara


108 views

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page