top of page

18 évesek leszünk!

Az English Center 1997 szeptembere óta segíti az angolul tanulókat Szentendrén, így ebben az évben leszünk 18 évesek! Szeretnénk emlékezetessé tenni az évfordulót hallgatóink és barátaink számára, ezért néhány programmal és játékkal is kedveskedünk nektek!

Mamma mia party

Ingyenes vetítés a P'Art Moziban | 2015. augusztus 31. (hétfő), 19:30

 

Köszönjük mindenkinek, aki részt vett első progamunkon, a Mamma mia című film ingyenes és zártkörű vetítésén a Szentendre English Center 18. születésnapja alkalmából. 
Remek film, jó hangulat, finger-food, welcome drink és egy kis játék - ez volt a program.

Helyszín: P'Art Mozi, Szentendre, Duna Korzó 18.

 

Nézzétek meg az eseményen készült fotókat!

 

Tortaevő party

Zeneiskola | 2017. szeptember 

 

Igazi ENGLISH CENTER szülinapi marcipánbevonatú tortákkal készültünk Horváth Kata Sára fiatal cukrász jóvoltából. Az ENGLISH CENTER totra narancsos-csokis ízesítésel, a 18-as torta yoghurtos-citromos ízekkel az utolsó falatig elfogyott. Köszönjük, akik velünk ünnepeltek, 

 

Helyszín: Vujicsics Tihamér Zeneiskola, Szentendre, Dunakorzó 16.
 

 

 

Ajándék angoltudás V-8 nyereményekkel!

2015. szeptember 4-től 4 héten át a V-8 uszodában

 

Szeptember 4 – október 4. között a jeggyel vagy bérlettel V-8-ba látogató vendégek minden alkalommal elvihetnek 5 angol szót, amit meg szeretnének tanulni.  A játék végéig minden megtanult angol szóval küldjön egy mondatot az englishcenter97@gmail.com-ra. Aki a legtöbb mondatot küldi, V-8 bérletet, bowling utalványt és angol nyelvű olvasmányt nyer.  5 különböző szint, 5 különböző szín, 5 nyertes. 

Az akció a 18.születésnapját ünneplő English Center és a V-8 közös játéka, mellyel fel kívánjuk hívni a figyelmet arra, hogy a rendszeres testmozgás és a rendszeres nyelvgyakorlás meghozza a gyümölcsét. 

Helyszín: V-8 Uszoda, Szentendre, Kálvária út 16/c.

Szülinapi kvíz Cadbury ajándékcsomagért!

A játék lezárult

 

Akik helyesen kitöltötték szülinapi kvízünket, azok között kisorsoltunk egy Cadbury ajándékcsomagot az English Center születésnapi ajándékaként. 

Köszönjük a megrefjtéseket, a szerencsés nyertes Herczeg Éva, akit e-mailben értesítettünk.

Graulálunk neki!

A kép csak illusztráció.

Karácsonyi programok

Christmas Carol Singing és karácsonyi színházi játék

 

Az év végéhez közeledve is kínálunk még ünnepi programokat az érdeklődőknek. Akik szeretik a szép angol karácsonyi dalokat, azok csatlakozhatnak Az English Center amatőr énekesekből álló kórusához. December 13-án koncertet adunk Szentendrén a Fő téren, az ezüstvasárnapi adventi gyertyagyújtás előtt.

Aki pedig a színházat kedveli, az játsszon velünk és nyerjen két belépőt Shakespeare "Tévedések vígjátéka" című elődásásra az Uránia Filmszínházba december 29-én.

 

 

Egy kis visszaemlékezés...

Best of the English Center

 

Angol nyelvű színházi előadások, Halloween party, kihelyezett vállalati tanfolyamok, 15 csoport már az első évben, ezer szavas angol-idegen szó gyűjtemény, nyelvvizsga-felkészítő csoportok, partneriskola Máltán, sikeres pályázatok, közösségi platform anyukáknak, Bonus kártya, Mamabarát program... és még sorolhatnánk az elmúlt 18 év eredményeit és emlékezetes pillanatait.  Köszönjük hallgatóinknak, hogy minket választottak és velünk tanultak angolul. 

 

 

Ha Önnek is van egy kedves emléke az English Centerrel, kérjük, ossza meg velünk! Közzétesszük ezen az oldalon.

Sikeresen elküldtük az üzenetét.

bottom of page