Study Zone

Kedves Hallgatók! 

 

Ezen az oldalon a nyelvtanulásotokat segítő információkat, programokat, anyagokat teszünk közzé. A csoport oldalakon pedig nyomon tudjátok követni a tanórán történteket, házi feladatokat, extra gyakorlási lehetőségeket és a csoport híreit.  Jó tanulást kívánunk!

Hallgatói hírek

Csoport oldalak

A csoport oldalak jelszóval védettek. Kérjétek a tanárotoktól!

Szerettel köszöntünk az English Centerben!

2020.01.07.

Február 10-én indul a 2019/20-as  tanévünk mésodik féléve az English Centerben. Szeretettel köszöntjük régi és új hallgatóinkat. A csoportokban folyó munkát a Study Zone csoport oldalai tudjátok követni. A jelszót kérjétek tanáraitoktól.

Jó tanulást kívánunk!

Akciós ajánlat szeptember 16-ig

2019. szeptember 1.

Szeptember 23-án indul a félév, nézzéetk meg akciós ajánlatunkat is!

Early bird akció

2019.05.26.

Kedves hallgatóink! 

Idén is hirdetünk Early Bird akciót! 
A 2019/20-as tanévtől a tanfolyamok féléves díja 222.000 Ft-ra emelkedik, és most 36.000 Ft kedvezménnyel jelentkezhettek a szeptemberi tanévre, ha június 20-ig átutaljátok a tandíjat, melynek összege így 186.000 Ft lesz. 

Amennyiben szeretnétek igénybe venni az Early Bird kedvezményünket, Vidovszky Emma tanfolyamszervező kolléganőnkkel tudjátok megbeszélni a részleteket a szünetben 10:00 – 10:30 között a 6-os teremben, vagy írjatok nekünk ez englishcenter97@gmail.com e-mail címre.

Az English Center csapata
 

Irányított beszélgetés a nyelvtanulásról

2019. március 18.

Kedves hallgatóink! Egy új lehetőséget szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani: Sipos Piroska oktatónkkal átbeszélhetitek a nyelvtanulással kapcsolatos  nehézségeiteket és személyre szabott ötleteket kaphattok arra, hogy legyetek hatékonyabbak a tanulásban. Részletek és jelentkezés

Angolórák reggelire | Terítéken: Brexit

2019. 03. 03.

Április 5-től 4 alkalmas mini-tanfolyamot indítunk B2 és annál magasabb szinten beszélő hallgatóknak, ahol a Brexitről fogunk beszélgetni, vitázni, véleményt cserélni - és sok érdekességet megtudni angolul. A Pénteki extra bérlettel részt vehettek a programon. >> Részletek és jelentkezés

Szeretettel köszöntünk a tanfolyamon!

2019. február 11.

Február 11-én elindult az újabb félévünk az English Centerben. Szeretettel köszönjük régi és új hallgatóinkat. A csoportokban folyó munkát a Study Zone csoport oldalai tudjátok követni. A jelszót kérjétek tanáraitoktól.

Jó tanulást kívánunk!

Ügyfélszolgálati ügyelet

2019. január 14. - február 7.

Kedves hallgatók! Hétfőtől csütörtökig szeretettel várunk Benneteket a mozi épületében, a 2-. emeleten a 6-os teremben, ahol 9 és 11 óra között el tudjátok intézni a beiratkozást a 2. félévre. 

Akciós ajánlat a II. félévre

2018. december 13.

Kedves Hallgatóink! 2019. január 1-től megemelkednek a tanfolyami díjak, de a jelenleg nálunk tanuló hallgatók az I. féléves áron tanulhatnak tovább, amennyiben 2019. január 25-ig egy összegben befizetik a II. félévre a tandíjat. Erről e-mailben és az órákon is tájékoztatunk benneteket.

És ez esetben a tavaszi akciónkban is részt vesztek. Részletek >>

Indul a Business és Anyanyelvi Pénteki extra!

2018. november 1

Várjuk a B1, B2 és C1 csoportok hallgatóit! Kérjük, hogy az is regisztráljon, akinek van bérlete, mert a létszám  korlátozott.
>> Business English (B1,B2)  >> Anyanyelvi angol (B2, C1) 

Az első órák november 9-én, pénteken lesznek 8.45-10.15 között.

2018. szeptember 1.

Szeretettel várjuk régi és új hallgatóinkat egyaránt. A szeptember 14-ig beiratkozóknak ajándékokkal is kedveskedünk. 

Már jelentkezhettek nyári intenzív tanfolyamainkra!

2018. április 10.

Két hetes turnusokban intenzív egyéni vagy páros angoltanfolyamokat szervezünk felnőtteknek és diákoknak egyaránt a nyári szünetben. 

English Study Bar

2018. március 25.

A következő English Study Bar témája: Motivációs stratégiák. Várunk mindenkit szeretettel április 21-én!

Balogh Zsuzsa | tanári portré

2018. Január 6.

Az English Centerben nagyon lelkes és jól felkészült tanárok tanítanak. Ismerjétek meg őket! Ezúttal Balogh Zsuzsa, az iskola alapítója mesél arról, hogy miért és hogyan alapította az English Centert és mit szeret legjobban az angoltanításban. 

Kezdődik a II. félév!

2018. Február 5-én

Köszöntjük új és régi hallgatóinkat az új félévben, és mindenkinek sikeres félévet kívánunk! Ha bármi kérdésetek, észrevételetek van, írjatok nekünk az englishcenter97@gmail.com címre.

English Study Bar

November 14, kedd 11.15-kor

Az English Study Bar következő programját elsősorban kezdő és alapszintű hallgatóinknak ajánljuk és abban szeretnénk segítséget nyújtani, hogy a már meglévő szókincsükkel érdekes és hatásos prezentációt tudjanak tartani.

Adrian, the Englishman

2017. szeptember 20.

A 2017/18-as tanév egyik újdonsága, hogy hallgatóinknak szeretnénk több lehetőséget teremteni arra, hogy szokják az anyanyelvű közeget. Ezért Adrian Carmichael, "the Englishman" alkalmanként beül az órákra és vendéghallgatóként részt vesz az órai munkában.

Szeretettel köszönjtük régi és új hallgatóinkat!

2017. szeptember 18.

Szeptember 18-án elkezdődnek újra az intenzív angoltanfolyamok. Idén is készültünk egy újdonsággal: English Study Bar indul októberben, és folytatódik a 20-asok klubja is. Másik újdonság, hogy havonta lesz fogadóóra: minden hónap első keddjén és szerdáján a szünetben és az órák után Balogh Zsuzsa, a nyelviskola vezetője vár benneteket, hogy megbeszéljétek, ha bármilyen kérdésetek, kérésetek van a tanfolyammal kapcsolatban. 

2017. szeptember 18-án indul az új tanév

2017. július 10.

Aki szeretne ősztől velünk tanulni, az már jelentkezhet tanfolyamainkra. Az induló csoportok listáját itt találjátok. Aki először jár nálunk, ezen az oldalon találja a legfontosabb tudnivalókat nyelviskolánkról.

Kellemes nyarat kívánunk!

2017. június 18.

Mindenkinek nagyon jó pihenést kívánunk a nyárra és várunk vissza benneteket augusztus 20-a után. 

Gratulálunk nyelvvizsgázóinknak!

2017. június 5.

A májusi EUROEXAM középfokú komplex nyelvvizsgara 8 hallgatónk készült 2 csoportból. Az eredmény: 8 sikeres írásbeli és 7 szóbeli lett első nekifutásra!! Tanáraink és diákjaink 93.75% -os eredményéhez szívből gratulálunk

English Out!

2017. június 2.

Az utolsó héten, június 14-én és 15-én 11 órától az utolsó tanórát a szabadban tarjuk a csoportoknak a Duna-parton. Néhány játékos feladattal készülünk, amiket a színes kövek alatt találjátok majd meg. 

Önálló nyelvtanulási módszerek

2017. május 30.

Sipos Piroska angoltanárunk néhány nagyon hasznos módszert ajánl a hatékony otthoni angolozáshoz.

Itt találjátok őket.

Az első nyertes csoport reggelizini megy!

2017. május 22.

Angol vendégünket, Adriant kalauzolta végig az egyik csoportunk Dumtsa Jenő utcán, a Fő téren át a Templom dombra. Mindenki egy-egy helyszínnel készült.  A csoport elmondása szerint jó volt a szép időben, kint spontán beszélgetni. És ez volt az első élmény, amikor értették az anyanyelvi angolt! Részletek

Indul a 20-asok klubja!

2017. április 2.

Az English Center 20 éves születésnapja alkalmából meghirdetjük a 20-asok klubját! A klubba bekerülhet minden olyan hallgató, aki a tanfolyam szokásos menete mellett bevállal extra feladatokat, programokat, amikkel még változatosabbá és eredményesebbé teszi maga számára a nyelvtanulást. Részletek

Nyelvtanulási stratégiák a következő World Caféban

2017. március 27.

Április 6-án a World Caféban érdekes témáink lesznek, például hogyan lehet eredményesen angol szavakat tanulni. Várunk mindenkit szeretettel! Részletek

Elkezdődött a 2. félév

2017. február 13.

Köszöntjük új és régi hallgatóinkat az új félévben, és mindenkinek sikeres félévet kívánunk! Ha bármi kérdésetek, észrevételetek van, írjatok nekünk az englishcenter97@gmail.com címre.

Február 13-án indul a második félév!

2017. január 10.

Reméljük, sokan folytatjátok velünk a tanulást a 2. félévben is. Itt találjátok a csoportokkal kapcsolatos információkat.

Kellemes Ünnepeket!

2016. december 10.

Nagyon kellemes ünnepeket és jó sok pihenést kívánunk nektek a szünetre! Találkozunk 2017-ben.

Christmas Carol Singing

2016. november 22.

Elkezdődtek a próbák a karácsonyi koncertre. A következő próba november 30-án szerdán lesz 12 órakor a Zeneiskolában. Várunk benneteket szeretettel! További információk

Ismét lesz World Cafe november 21-én

2016. november 17.

Ezúttal Pataki Virág, az English Center tanára mesél párizsi élményeiről. Várjuk azokat a hallgatókat is, akiknek nem hétfőn van az órájuk. Részletek

English Center Picnic lesz november 6-án

2016. október 22.

Szeretettel várunk mindenkit. Találkzozó a Visegrádon, az Ördögmalom étterem parkolójában. Családtagokat, barátokat is hozzatok! Részletek 

Hasznos linkek

2016. október 9.

Az otthoni nyelvgyakorláshoz hasznos linkekkel bővítettük az oldalt, >> Learning Resources. Ha ti is találtok olyan oldalt, amn jól lehet gyakorolni az angolt, küldjétek el és itt közzétesszük.

English Center Picnic lesz október 9-én

2016. szeptermber 28.

Szeretettel várunk mindenkit. Találkzozó a a Dömörkapunkál. Családtagokat, barátokat is hozzatok! Részletek 

A csoport oldalak jelszóval védettek

2016. szeptermber 24.

Kedves Hallgatók! A csoportotokra vonatkozó információkat (órai munka, házifeladat, extra feladatok, csoport hírek stb.) a csoport  oldalon találjátok majd, amire jelszóval tudtok belépni. A saját csoportotok oldalához a jelszót az első órán kapjátok meg.

Üdvözlünk az új tanévben!

2016. szeptermber 22.

Szeretettel köszöntjük új és régi hallgatóinkat a szeptember 26-án induló tanévben. Kívánjuk, hogy sokat fejlődjön az angoltudásotok, miközben nagyon jó érzitek magatokat nálunk. Ha bármilyen kérdésetek van, írjatok nekünk vagy hívjatok minket telefonon!

World Cafe prezentációk

Folyamatosan frissítve

Az English Center World Caféjában különféle helyekre látogatunk el. Az elhangzott prezentációkat ajánljuk azoknak is, akik nem tudtak részt venni, de érdeklődnek a téma iránt.  

Please reload

Show More

Study Zone | Online szótárak

Saját szótár készítő
Hangos szótár
Hunglish, a mondatok szótára
Nyelvtan ellenőrző
Show More

Study Zone | Learning resources

LearnEnglish website

Free English language learning website by the British Council with sections like Listen  & Watch, Grammar & Vocabulary, Fun & Games, Business & Work and IELTS

BBC 6 Minute English

World news in video or reading format with focus on language.

New English File

English File 3rd Edition and New English File:  Grammar, vocabulary, and many other games directly connected with the course book you are using.

Ted Ed lessons

Interesting video lessons with listening tasks in English.

Ted Talks

Interesting presentations in English. 

Forvo

A kiejtési kalauz

 

Ez a program segít szépen kiejteni az angol szavakat és kifejezésket!

Lyrics Training

Listening to and writing the lyrics of a song.

Please reload

Nyelvtanulós blog
Tippek, online szótárak
módszerek.
Világjáró oldalunk
Tanáraink, diákjaink
utazási élményei
Nyári angol szótár
Nyaralással kapcsolatos
kifejezéske
Utazó szótár
Angol szavak és kifejezések utazóknak

1/11